aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΚακιά ώρα και αδυναμία

Κακιά ώρα και αδυναμία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το λάθος του Έρολντ Γκουλόν σε χρονικό σημείο, στο οποίο η Πάφος φαινόταν να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα με την ΑΕΚ (0-2), καθόρισε και την εξέλιξη της προχθεσινής αναμέτρησης. Η ομάδα του Λούκα Έλσνερ στάθηκε καλά, όσο διάστημα το σκορ ήταν στο 0-0. Στο 58’ η γηπεδούχος άνοιξε το σκορ και φαινόταν αδύνατο για τη νεοφώτιστη να κάνει κάτι καλό για να αλλάξει την τύχη της.

Φάνηκε και στο «ΑΕΚ Αρένα», η αδυναμία στο γκολ και δεν είναι τυχαίο πως στα τελευταία πέντε παιχνίδια, η παφιακή ομάδα έχει σημειώσει ένα μόλις γκολ, αυτό με την Δόξα (1-0). Καλά παραταγμένη η ομάδα του Σλοβένου προπονητή, με σωστή μεσοαμυντική τακτική, αλλά δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. Οι 19 βαθμοί είναι πολύ καλή συγκομιδή, όμως θα χρειαστεί να βελτιωθεί επιθετικά για να παίρνει πιο εύκολα βαθμούς.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ανήκει όμως στο παρελθόν και η προσοχή είναι σε αυτό που ακολουθεί, το οποίο επίσης είναι δύσκολο. Το Σάββατο, οι γαλάζιοι θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα στο Τσίρειο και οι δυσκολίες θα είναι και πάλι πάρα πολλές. Ο Γεράσιμος Φυλακτού συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί. Ο νεαρός είναι απώλεια για την ομάδα του, αφού βρισκόταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, γι’ αυτό άλλωστε είχε κληθεί και στην Εθνική ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ