aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΚάιζερ: «Αξίζαμε περισσότερα»

Κάιζερ: «Αξίζαμε περισσότερα»

Μετά το παιχνίδι της Πάφος FC με την Ανόρθωση, στη συνέντευξη Τύπου δεν παραβρέθηκε ο Ντάρκο Μίλανιτς λόγω προσωπικού προβλήματος. Στη θέση του μίλησε ο βοηθός προπονητής των γαλάζιων, Σάσα Καίζερ:

«Εκτός του αγωνιστικού, ελπίζουμε να είναι όλα εντάξει με τον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης. Αυτό έχει σημασία.

Για το παιχνίδι, έχω την αίσθηση ότι αξίζαμε περισσότερα. Είχαμε τον έλεγχο και κάποιες καλές φάσεις για να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα. Όμως επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μπει στο ματς και σε αυτό πρέπει να βελτιωθούμε.

Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε ορισμένα σημεία και να βελτιωθούμε. Η Ανόρθωση έδειξε ότι έχει αυτές τις ποιοτικές μονάδες που με ελάχιστε ευκαιρίες μπορεί να σκοράρει. Αλλά πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό τον τομέα.

Δείξαμε ότι έχουμε πολύ ποιοτικό πάγκο και δεν φοβόμαστε να έχουμε αυτές τις απουσίες διότι έχουμε τους παίκτες για να τους αντικαταστήσουν. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να αποφεύγουμε κάποια λάθη. Δεν πρέπει μόνο να σκεφτόμαστε την επίθεση, αλλά και στην άμυνα να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ