aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΚαι τώρα... τρέχει

Και τώρα… τρέχει

Τάσεις «αυτοχειρίας» παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα η Πάφος FC, αφού ό,τι έχτισε με τόσο κόπο πριν από την έναρξη των πλέι οφ, προσπαθεί να το γκρεμίσει μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Η προχθεσινή εικόνα των γαλάζιων, που είχε ως αποτέλεσμα την ήττα από τη Δόξα στο Μακάρειο (1-3), δεν αντέχει κριτικής. Είναι πασιφανές πως η ομάδα του Απόστολου Μακρίδη επηρεάστηκε από τις σημαντικές απουσίες που είχε ν’ αντιμετωπίσει, ενώ φάνηκε να μην είναι προετοιμασμένη για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Οι πλείστοι ποδοσφαιριστές ήταν εκτός τόπου και χρόνου, δεν μπήκαν ούτε σωματικά ούτε ψυχολογικά στο πνεύμα της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να δεχθούν άλλο ένα ηχηρό «χαστούκι», μετά τη συντριβή της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Εθνικό Άχνας (0-3).

Πλέον, τα βαθμολογικά δεδομένα δεν είναι καθόλου καλά για την Πάφος FC, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη ζώνη του υποβιβασμού και νιώθει την «καυτή ανάσα» των Αχνιωτών. Εξακολουθεί, όμως, να έχει τον πρώτο λόγο για την παραμονή στην Α’ Κατηγορία, τόσο γιατί βρίσκεται έναν βαθμό πιο πάνω από τον Εθνικό Άχνας, όσο και για το γεγονός ότι έχει ένα πιο βατό πρόγραμμα, με τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν να είναι στην έδρα της.

Ίσως είναι και αυτός ο λόγος που ο προπονητής των γαλάζιων, Απόστολος Μακρίδης, παρουσιάζεται αρκετά αισιόδοξος ότι στο τέλος της σεζόν η ομάδα του θα υλοποιήσει τον στόχο της. «Είμαστε μπροστά έναν βαθμό. Δεν θέλω να κοιτάζω πίσω. Όταν τρέχεις και βλέπεις πίσω θα πέσεις κάτω. Αλίμονο να χάσω την ψυχραιμία μου. Ό,τι λέω, το πιστεύω. Αυτή η ομάδα αξίζει να μείνει και θα μείνει», ανέφερε μεταξύ άλλων σε χθεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις στο Σούπερ Σπορ FΜ, ο Κύπριος τεχνικός.

Ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο τον Άρη στο Παφιακό, τα αγωνιστικά δεδομένα θα είναι σαφώς καλύτερα απ’ ό,τι στο προηγούμενο παιχνίδι. Ο Γκριγκέτς εξέτισε την ποινή του, ο Ματούκου επιστρέφει σύντομα στην Κύπρο (σ.σ. πήγε στο Βέλγιο για οικογενειακούς λόγους), οι Κοδίνα, Δημοσθένους και Μάατσι αναμένεται να ξεπεράσουν το πρόβλημα τραυματισμού τους, ενώ ο Άλμπα, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, θα είναι καλύτερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ