aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΚαι παίκτες προ των ευθυνών τους

Και παίκτες προ των ευθυνών τους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η διοίκηση της Πάφος FC πήρε μεν την απόφαση για διακοπή της συνεργασίας με τον Ζέλικο Κόπιτς, αλλά δεν πιστεύει πως είναι ο μοναδικός που ευθύνεται για την κατάσταση. Οι Ρώσοι ιδιοκτήτες πήραν την απόφαση να απομακρύνουν τον Κροάτη προπονητή, όμως γνωρίζουν πως οι ευθύνες για την κακή μέχρι τώρα πορεία πέφτουν στους ώμους και των ποδοσφαιριστών.

Η ομάδα αν δεν αλλάξει σύντομα νοοτροπία και αν δεν κερδίσει παιχνίδια, είναι πιθανό να μπλέξει σε βαθμολογικές περιπέτειες. Το αγωνιστικό καίει, όπως και η εξεύρεση νέου προπονητή. Εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις προπονητών, όμως η όποια απόφαση και αν παρθεί θα κρύβει αρκετό ρίσκο.

Την ίδια ώρα όμως που οι Ρώσοι ψάχνουν να βρουν προπονητή, οι ποδοσφαιριστές προετοιμάζονται για το αυριανό παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Στέλιος Κυριακίδης». Λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων που προηγήθηκαν, ο αγώνας απέκτησε μεγαλύτερη σημασία και οι γαλάζιοι θέλουν να επιστρέψουν οπωσδήποτε στις νίκες.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Αραγιούρι έχει πιθανότητες να δώσει παρών, μάλιστα η παρουσία του στην ενδεκάδα θα κρίνει και το πλάνο της ομάδας της Πάφου. Λόγω θλάσης θα είναι εκτός οι Λουλίνια και Φιλιώτης, όπως και οι μόνιμοι απόντες Μπεριγκό, Τόρες και Σάνι. Αντιθέτως, επιστρέφουν οι Νέμετς, Βαλεριάνος και Πανός, των οποίων η παρουσία θα είναι βαρόμετρο.

Από τη στιγμή που καίγονται για βαθμούς, όλοι στην ομάδα της Πάφου είναι αποφασισμένοι να αντιστρέψουν το κλίμα. Αν δεν έρθουν έγκαιρα βαθμοί δεν αποκλείεται να ληφθούν και πιο σκληρά μέτρα, με ορατό το ενδεχόμενο της διακοπής συμβολαίου. Ήδη κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές προκαλούν με τις εμφανίσεις τους και αν δεν ανεβάσουν την απόδοσή τους, θα δουν την πόρτα της εξόδου. Άλλωστε είναι κοντά ο Δεκέμβριος, οπότε όλα είναι πιθανά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ