aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΉταν επιθυμία του Μολ να φύγει, σκέψεις για Κόπριβετς

Ήταν επιθυμία του Μολ να φύγει, σκέψεις για Κόπριβετς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα θέματα μετεγγραφικού σχεδιασμού της Πάφος FC έχουν αρχίσει να κυλάνε και ήδη κάποιοι θα αποχωρήσουν, για να έρθουν άλλοι. Ήδη λύθηκε η συνεργασία των γαλάζιων με τον βασικό τερματοφύλακά τους Ζοέλ Μολ. Ο Ελβετός τερματοφύλακας ζήτησε να τερματιστεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του, όπως και έγινε.

Ο Μολ είχε 27 συμμετοχές στο τρέχον πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με τη φανέλα της Πάφος FC. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Ευγένιος Πέτρου, ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Η ουσία είναι πως με τις εμπειρίες που απέκτησε η διοίκηση και οι ξένοι επενδυτές, μέσα από την πορεία της σεζόν που θα ολοκληρωθεί σε μία εβδομάδα, αναμένεται πως όλα θα λειτουργήσουν καλύτερα, με στόχο να γίνει ένα βήμα προς τα πάνω.

Το ψάξιμο για την ενίσχυση της ομάδας συνεχίζεται και ο Ζέλικο Κόπιτς έχει ήδη στο μυαλό του κάποιες καλές περιπτώσεις, που θα ανεβάσουν το επίπεδό της. Για τη θέση του τερματοφύλακα, πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε πρόταση για επιστροφή στον Γιαν Κόπριβετς. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας που ήταν εκτός ρόστερ τη φετινή περίοδο λόγω σοβαρού τραυματισμού, θα απαντήσει μέσα στις επόμενες μέρες για το αν προτίθεται να αποδεχθεί να επιστρέψει στην ομάδα, γνωρίζοντας πως θα αποκτηθεί και άλλος τερματοφύλακας ο οποίος θα προορίζεται για βασικός.

Από εκεί και πέρα, παρά την απουσία βαθμολογικού κινήτρου, η Πάφος FC δεν θα αδιαφορήσει στο αυριανό παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αύριο θα υποδεχτεί την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Στέλιος Κυριακίδης» (19:15). Μετά από αρκετές αγωνιστικές, το συγκρότημα του Κροάτη προπονητή θα δώσει ένα παιχνίδι χωρίς καμία πίεση. Έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή στην Α’ Κατηγορία και η τεχνική ηγεσία θα μοιράσει χρόνο συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές, που δεν είχαν φέτος πολλές ευκαιρίες.

Βέβαια, στην παφιακή ομάδα θα έχουν αύριο ιδιαίτερο κίνητρο, να δουν τον Νέμετς να πετυχαίνει γκολ και να μένει μόνος πρώτος στην κορυφή των σκόρερ. Προς το παρόν μοιράζεται την πρωτιά στον σχετικό πίνακα με τον Ιβάν Τρισκόφσκι της ΑΕΚ, ο οποίος είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί σε άλλο παιχνίδι του τρέχοντος πρωταθλήματος. Αμφότεροι έχουν από 15 γκολ. Ο Σλοβάκος επιθετικός έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και σε αυτόν στηρίζουν πολλά και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ