aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΉρθε o Πρέσλι, υπέγραψε, σήκωσε μανίκια

Ήρθε o Πρέσλι, υπέγραψε, σήκωσε μανίκια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Στίβεν Πρέσλι (φωτό) ήρθε χθες στην Κύπρο, συζήτησε με τους παράγοντες της Πάφος FC και το πρωί επέβλεψε την προπόνηση. Λίγο αργότερα υπέγραψε το συμβόλαιό του με την παφιακή ομάδα, το οποίο προνοεί συνεργασία μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Στο πλευρό του θα είναι και ο Λούκας Σόσιν, του οποίου οι αποφάσεις για τον καταρτισμό της ενδεκάδας στο παιχνίδι με την Ανόρθωση θα είναι πολύτιμες για τον Σκωτσέζο προπονητή. Είναι προγραμματισμένη και για σήμερα προπόνηση, με τον Πρέσλι να θέλει να μάθει όσο γίνεται περισσότερα, καθώς ξέρει και αυτός πως επείγει να πάρει βαθμούς η νέα του ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συζητά με τον Πρέσλι, παίρνει τον Βαλντομίρο

Στην Πάφος FC θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Βαλντομίρο Σοάρες, ο οποίος στις τελευταίες προπονήσεις έδειξε πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσει. Από εκεί και πέρα, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και οι γαλάζιοι θέλουν να αρχίσουν να μαζεύουν βαθμούς, για να παραμείνουν στην Α’ Κατηγορία. Στόχος είναι η ανάκαμψη από το ματς με την Ανόρθωση. Όσο δύσκολο και αν φαντάζει, πιστεύουν πως μπορούν να αποκομίσουν βαθμό ή βαθμούς που θα τους ανεβάσουν από κάθε άποψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκινά άμεσα δουλειά ο Πρέσλι στην Πάφο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ