aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Ήρθα στην Πάφο λόγω του προπονητή»

«Ήρθα στην Πάφο λόγω του προπονητή»

Ο νεαρός τερματοφύλακας Άλτζιαζ Ίβασιτς μίλησε στο γραφείο επικοινωνίας της Πάφος FC , από τη Ρίγα της Λετονίας όπου βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για το πρώτο μέρος της προετοιμασίας.

Τι σημαίνει για εσένα το ότι είσαι πια μέλος της Πάφος FC; Έχει μεγάλη σημασία για εμένα προσωπικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμένα και ελπίζω να την εκμεταλλευτώ. Είναι μία οργανωμένη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Τι μπορείς να μας πεις για τις προπονήσεις και τους προπονητές; Όλοι είναι εντάξει, γνωρίζω τον προπονητή από πριν. Είναι πολύ καλός και δεν έχω πρόβλημα να δουλέψω μαζί του.

Σε ποιες ομάδες αγωνίστηκες πριν συμφωνήσεις; Έπαιξα για την Ολύμπια Λουμπλιάνας και Ραντομίρ, ομάδες πρώτης κατηγορίας της Σλοβενίας.

Πως προέκυψε η συμφωνία με την Πάφος FC; Λόγω του προπονητή.

Τον γνωρίζεις δηλαδή; Ναι, τον γνωρίζω!

Ποιοι οι στόχοι σου για τη νέα αγωνιστική περίοδο; Τι θέλεις να πετύχεις; Δεν πρόκειται να υποσχεθώ κάτι συγκεκριμένο, αλλά μπορώ να υποσχεθώ πως θα δώσω το 100% του εαυτού μου σε κάθε προπόνηση και κάθε αγωνιστική και να βοηθήσω την ομάδα μου όσο πιο πολύ μπορώ.

Ρώτησα προηγουμένως τους συμπαίκτες σου για τη θέση τους και το στυλ παιχνιδιού τους. Ωστόσο εσύ είσαι τερματοφύλακας, τι μπορείς να μας πεις για το δικό σου στυλ; Προτιμώ να μη μιλήσω για τον εαυτό μου. Οι οπαδοί μας θα το δουν στον αγωνιστικό χώρο.

Μπορείς να μας πεις κάτι για εσένα; Πως ξεκίνησες και πως αποφάσισες να γίνεις τερματοφύλακας αντί άλλης θέσης όπως επιθετικός; Ξεκίνησα όταν ήμουν 8 ετών, αλλά επέλεξα να γίνω τερματοφύλακας στα 12 μου.

Άλλαξες δηλαδή θέση! Ναι, άλλαξα θέση. Σε έναν αγώνα δεν είχαμε τερματοφύλακα και έτσι ανέλαβα εγώ κάτω από τα δοκάρια.

Και η προηγούμενη σου θέση; Μέσος.

Τι μπορείς να πεις στους φίλους της ομάδας της Πάφου; Τι να αναμένουν από την ομάδα και από εσένα προσωπικά; Όπως είπα πιο πριν, θα δώσω το 100% σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα, οπότε θα μιλήσω στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ