aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΙδιάκεθ: «Δύσκολο να εκτιμήσει ο κόσμος τον βαθμό»

Ιδιάκεθ: «Δύσκολο να εκτιμήσει ο κόσμος τον βαθμό»

Παρά το γεγονός πως η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, ο Ιμάνολ Ιδιάκεθ σημείωσε πως ο βαθμός αυτός ήταν σημαντικός. Χαρακτήρισε την Πάφο ως μια καλή ομάδα η οποία έβαλε δύσκολα σε όλες τις ομάδες στο γήπεδο της. Παράλληλα ο Ιδιάκεθ σημείωσε πως η αντίδραση ήταν πολύ σημαντική. «Έγιναν πολλά πράγματα σήμερα. Θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τα πράγματα με το πέναλτι. Εκεί ίσως όλα να άλλαζαν. Νομίζω ότι είχαμε τον έλεγχο στα πρώτα 30 λεπτά. Μας πίεζαν ψηλά, έχουν καλούς παίκτες στην επίθεση. Στο τελευταίο τέταρτο έκαναν καλές αντεπιθέσεις», το αρχικό του σχόλιο.

Και πρόσθεσε: «Στο δεύτερο μέρος ελέγχαμε και είχαμε την κατοχή. Η Πάφος ήταν καλή στις αντεπιθέσεις ξανά. Είναι σημαντικό ότι αντιδράσαμε, είναι σημαντικό που δεν παρατήσαμε το παιχνίδι. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι δύσκολο να εκτιμήσει αυτόν τον βαθμό αλλά είδαμε τον ΑΠΟΕΛ να νικά στο τελευταίο λεπτό, την Ανόρθωση δυσκολεύτηκε πάρα πολύ. Η Πάφος πήρε πολύ καλούς παίκτες. Πήραμε τον βαθμό και συνεχίζουμε στα πλέι οφ. Σίγουρα θέλαμε την νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο, θέλαμε να τους δώσουμε την νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ