aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΗ θορυβώδης επιστροφή του Σεμέδο και ο Βαλακάρι που βλέπει ΑΠΟΕΛ και… σεληνιάζεται

Η θορυβώδης επιστροφή του Σεμέδο και ο Βαλακάρι που βλέπει ΑΠΟΕΛ και… σεληνιάζεται

Η επιστροφή του Γουίλι Σεμέδο σε παιχνίδι του κυπριακού πρωταθλήματος ήταν επιβλητική, αφού ήταν ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές της εκκωφαντικής νίκης 4-0 της Πάφος FC εις βάρος του ΑΠΟΕΛ. Ουσιαστικά, ένα ημίχρονο ήταν αρκετό στη χθεσινή πρεμιέρα για να κάνει τη δουλειά στο «Στέλιος Κυριακίδης» ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, ο οποίος αγωνίστηκε σε Γ’, Β’ και Α’ Κατηγορία με την Αλκή Ορόκλινης, προτού μετεγγραφεί στη Σαρλερουά.

Αφού πέρασε από τις Ροζελάρε, Πολί Ιασί και Γκρενόμπλ, επέστρεψε πιο έμπειρος, πιο ψημένος και έδειξε με την πρώτη πόσο πολύτιμος μπορεί να αποδειχτεί για τη νέα ομάδα του. Χθες πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Συμπρωταγωνιστής του ήταν ο Όμνι Βαλακάρι, ο οποίος βλέπει γαλαζοκίτρινο χρώμα και… σεληνιάζεται. Ο Φινλανδός σκόραρε επίσης δύο φορές χθες και προτού συμπληρώσει δύο σεζόν στην Κύπρο, αφού ήρθε τον Ιανουάριο του 2020, μετρά έξι γκολ εις βάρος της ομάδας της Λευκωσίας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ