aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΗ θέση και το όφελος

Η θέση και το όφελος

Στην Πάφο, έστω κι αν η ομάδα στο τελευταίο ματς έμεινε στην εντός έδρας ισοπαλία με τον Άρη (0-0), ζουν πρωτόγνωρες στιγμές βλέποντας την ομάδα τους στην 3η θέση με το πέρας 10 αγωνιστικών. Είναι δείγμα της καλής δουλειάς που έγινε το καλοκαίρι, της παρουσίας ποιοτικών παικτών στο ρόστερ και της νοοτροπίας που αλλάζει. Είναι πολλοί αυτοί που βρίσκονται κοντά στο σωματείο, που υποστηρίζουν ότι τα καλύτερα έπονται αφού η ομάδα στελεχώθηκε αργοπορημένα και ο χρόνος δουλεύει υπέρ της.

Ο Έλσνερ και οι ποδοσφαιριστές του κατάφεραν με τις εμφανίσεις και τη συγκομιδή βαθμών να φέρουν τον Παφίτη φίλαθλο και πάλι στο γήπεδο. Παρατηρείται αυξητική τάση της παρουσίας των οπαδών της Πάφου, ιδιαίτερα στα εντός έδρας ματς και αυτό ίσως να αποτελεί στην παρούσα φάση το μεγαλύτερο κέρδος. Τι απομένει; Να δοθεί συνέχεια και η ομάδα να σταθεροποιηθεί στις ψηλές θέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ