aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΗ σπουδαία κίνηση με Φόλπρεχτ και το ευγενικό «όχι» του Λαβόρδε

Η σπουδαία κίνηση με Φόλπρεχτ και το ευγενικό «όχι» του Λαβόρδε

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τη συμφωνία με τους Ανδρέα Φιλιώτη, Ευγένιο Πέτρου και Παναγιώτη Ζαχαρίου, στην Πάφο FC, συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση του Γεράσιμου Φυλακτού, αλλά και του Ανδρέα Μακρή. Παράλληλα έχει επέλθει προφορική συμφωνία με τον 27χρονο Τσέχο Ζντένεκ Φόλμπρεχτ και μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση. Πρόκειται για σπουδαία μετεγγραφική κίνηση…

Στην περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν με τα χρώματα της Σλόβαν Λίμπερετς. Ο Φόλμπρεχτ, ο οποίος επιλέγηκε από τους Στίβεν Πρέσλι και Λαρς Χέλεγκριν, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και είναι ποδοσφαιριστής με επιθετικές αρετές. Οι προσπάθειες για ενίσχυση σε όλες τις θέσεις συνεχίζονται και μέχρι την αναχώρηση στο εξωτερικό αναμένεται πως θα υπάρξουν ανακοινώσεις που θα ικανοποιήσουν τον κόσμο της Πάφου.

Χθες προέκυψε και ένα φιλολογικό ενδιαφέρον για τον Ρικάρντο Λαβόρδε, με τον Κολομβιανό να απαντά ευγενικά, ότι προς το παρόν τον ενδιαφέρει μια πρόταση, από μεγάλη ομάδα, με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Είναι πρόδηλο πως στην Πάφο επιθυμούν να δημιουργήσουν νέες συνθήκες, με ποδοσφαιριστές που θα προσελκύσουν και το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Οι επόμενες μέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι επαφές βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και μένει μόνο να πέσουν οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ