aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΗ σκέψη όλων στην Πάφο, έχει πλέον χρώμα «μαυροπράσινο»

Η σκέψη όλων στην Πάφο, έχει πλέον χρώμα «μαυροπράσινο»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο τεχνικός της Πάφος FC Ζέλικο Κόπιτς και οι ποδοσφαιριστές του επικεντρώθηκαν από χθες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Μακάρειο.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Τόρες και Βα, οι οποίοι όμως έχουν ελπίδες να ξεπεράσουν τον τραυματισμό τους και να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Υπενθυμίζουμε πως μόνιμα εκτός δράσης είναι εδώ και καιρό (για αρκετό ακόμη) οι Μπεριγκό, Βαρέλα, Ιμπραχίμ, ενώ σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται όλοι στην ομάδα για τον Άραγιουρι που τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς της Φινλανδίας.

Το παιχνίδι με τους μαυροπράσινους μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι και οι γαλάζιοι προετοιμάζονται με κάθε επιμέλεια για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στη Λευκωσία. Μετά από τη νίκη επί της Ομόνοιας (2-1), στις τάξεις της Πάφος FC επικρατεί αρκετή αυτοπεποίθηση και όλοι είναι πεπεισμένοι πως η σεζόν θα επιφυλάξει ευχάριστες εκπλήξεις. Ο Κόπιτς είδε την ομάδα του να ανεβάζει ρυθμό και να εμπεδώνουν οι ποδοσφαιριστές τα ζητούμενά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ