aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Η πρώτη μετεγγραφή θα είναι επιθετικός»

«Η πρώτη μετεγγραφή θα είναι επιθετικός»

Επιθετικό πρόβλημα εντόπισαν στην Πάφος FC σε αυτές τις πρώτες εννέα αναμετρήσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα ν’ αρχίσουν από τώρα το ψάξιμο για τον ποδοσφαιριστή που θα τους προσφέρει περισσότερες λύσεις στο σκοράρισμα. Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος του παφιακού σωματείου Χρίστος Γλυκύς, μιλώντας στον «Active Radio» και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα».

Ο διοικητικός παράγοντας των νεοφώτιστων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα κινηθούμε σίγουρα για απόκτηση επιθετικού τον Ιανουάριο. Ήδη έχουν βρεθεί υποψήφιοι ποδοσφαιριστές, ασφαλώς όμως μέχρι να φτάσουμε σε πλήρη συμφωνία με κάποιον ποδοσφαιριστή υπάρχει αρκετός δρόμος».

Μετά από σχετική ερώτηση, ο Χρίστος Γλυκύς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός πως η Πάφος FC κατάφερε σε ακόμη ένα παιχνίδι (με τον Άρη) να κρατήσει ανέπαφη την εστία της: «Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα έπρεπε. Από τον αγώνα με τον Άρη κρατάμε το τελευταίο 20λεπτο. Επίσης θετικό είναι το ότι κρατάμε την εστία μας απαραβίαστη 440 λεπτά».

Η Πάφος FC εξακολουθεί να βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και την ερχόμενη αγωνιστική την περιμένει το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, από το οποίο θα προσπαθήσει να πάρει κέρδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ