aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΗ προσοχή στον Νέμετς

Η προσοχή στον Νέμετς

Να ολοκληρώσει τη σεζόν με νίκη. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας του Ζέλικο Κόπιτς στο σημερινό παιχνίδι με τον Ερμή στο Στάδιο «Αμμόχωστος». Η Πάφος FC αφήνει πίσω της μια πετυχημένη σεζόν και οι εμπειρίες που αποκόμισε θα την βοηθήσουν στο να έχει του χρόνου μια καλύτερη πορεία. Χωρίς άγχος και μακριά από την πίεση των βαθμών, οι Παφίτες θα παραταχθούν στο αγωνιστικό χώρο για να προσφέρουν θέαμα και να νικήσουν, ολοκληρώνοντας την σεζόν με επιτυχία.

Μάλιστα αν καταφέρουν να βοηθήσουν και τον Νέμετς να σκοράρει θα είναι ακόμη καλύτερο, καθώς ο Σλοβάκος θα έχει πολλές πιθανότητες να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ. Είναι διπλό το ζητούμενο για την παφιακή ομάδα και θα κάνουν ότι καλύτερο για να κερδίσουν και να βοηθήσουν τον συμπαίκτη τους. Ο τεχνικός της Πάφος FC θα χρησιμοποιήσει και ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής σε προηγούμενα παιχνίδια, στοχεύοντας πάντα το διπλό και στέλνοντας ηχηρά μηνύματα για τη νέα περίοδο.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο 23χρονος Ευγένιος Πέτρου, οποίος σε όσους αγώνες αντικατέστησε τον Ζοάν Μολ, ήταν πολύ καλός.  Ίσως πάρουν χρόνο και άλλοι Κύπριοι  ποδοσφαιριστές, δίνοντας τους την ευκαιρία ο Κροάτης προπονητής  να δείξουν αν μπορεί να τους υπολογίζει για τη νέα σεζόν, όπου ο πήχης θα ανέβει και οι στόχοι θα είναι ψηλότεροι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ