aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΗ προσοχή στον ΑΠΟΕΛ, νέα δεδομένα με Μπεριγκόν και Νέμετς

Η προσοχή στον ΑΠΟΕΛ, νέα δεδομένα με Μπεριγκόν και Νέμετς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η προσοχή όλων στην Πάφος FC επικεντρώνεται στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης». Και πάλι δύσκολα θα πει κάποιος, όμως στην ομάδα της Πάφου θέλουν να έχουν συνέχεια οι επιτυχίες τους. Μπορεί να μην κέρδισαν την Ένωση, την προηγούμενη αγωνιστική, όμως οι δέκα βαθμοί που πήραν στους  τέσσερις τελευταίους αγώνες, ήταν ένα δείγμα των δυνατοτήτων των ποδοσφαιριστών και της επίδρασης που είχε σε αυτούς η τεχνική ηγεσία.

Κέρδισαν κατά σειρά Εθνικό, ΑΕΛ και Απόλλων και έφεραν ισοπαλία με την Ένωση. Άργησαν να πάρουν μπρος και οι λόγοι είναι γνωστοί (καθυστερημένος προγραμματισμός, ανετοιμότητα των νέων ποδοσφαιριστών, σοβαροί τραυματισμοί), όμως ο σύλλογος βγαίνει πιο δυνατός. Στις δύο τελευταίες σεζόν έγιναν πολλά, συμπεριλαμβανομένων  και των περσινών διοικητικών λαθών (δελτίο Ζαντή, προσλήψεις – απολύσεις προπονητών και άλλα διάφορα θέματα), όμως στην τρέχουσα περίοδο μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι, θα προσπαθήσουν να παρουσιάζονται καλύτεροι και πιο ώριμοι.

Ο Κάμερον Τόσακ βοήθησε πολύ στην ανόρθωση της ψυχολογίας της ομάδας του και όλα δείχνουν πως αυτός θα έχει το πρόσταγμα και στη νέα σεζόν. Ήδη στο μυαλό του Ουαλού προπονητή έχει ξεκαθαρίσει ποιοι ποδοσφαιριστές θα είναι μαζί του και στη νέα σεζόν, ενώ περί τα μέσα Μαρτίου θα έχει έτοιμη έκθεση, την οποία θα παραδώσει στους Ρώσους ιδιοκτήτες.

Νέα δεδομένα με Μπεριγκόν και Νέμετς

Η επάνοδος στην ενεργό δράση των δύο έμπειρων επιθετικών Μπεριγκόν και Νέμετς, δημιουργεί νέα δεδομένα στην ομάδα της Πάφου, ενώ και η επιστροφή του Ανγκούλο, καθιστά ακόμη πιο ισχυρή την επιθετική γραμμή. Στα τελευταία παιχνίδια είναι ανεβασμένος και ο Ράκελς, σε αντίθεση με τον Τόρες, ο οποίος επανήλθε μετά τον τραυματισμό του, όμως η ατυχία τον ξανακτύπησε και πλέον υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Θυμίζουμε πως εκτός πλάνων είναι οι Πάντσεον και Σακό, που εξακολουθούν να υποφέρουν από τραυματισμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ