aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Η Πάφος FC άρχισε να γράφει μία νέα σελίδα στην ιστορία της»

«Η Πάφος FC άρχισε να γράφει μία νέα σελίδα στην ιστορία της»

Ο προπονητής της Πάφος FC, Λούκα Έλσνερ, παραχώρησε συνέντευξη στην Športni Dnevnik Ekipa, μια από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδες της Σλοβενίας.

«Είμαστε σε μία κατάσταση όπου δεν έχουμε τη δυνατότητα να αποφύγουμε τα βασικά στάδια της προετοιμασίας. Δημιουργούμε μία εντελώς νέα ομάδα. Ξεκινήσαμε με 4 παίκτες και 20 μπάλες. Όταν συμβαίνει αυτό πρέπει να ξοδέψεις αρκετό χρόνο στο γήπεδο, εάν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου, για να προπονηθείς σε θέματα αυτοματισμού», είπε σχετικά με την προετοιμασία.

«Νομίζω η ομάδα έκανε το σωστό που μου έδωσε την ευκαιρία να επιλέξω τους συνεργάτες μου. Έτσι μπορέσαμε να ξεκινήσουμε αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων. Οι αυτοματισμοί βγαίνουν ήδη στη δουλειά μας κάτι που είναι πολύ σημαντικό όταν ξεκινάς από την αρχή», πρόσθεσε για το τεχνικό τιμ.

Σχετικά με το πλάνο της ομάδας του είπε: «Η Πάφος FC έχει αρχίσει να γράφει μία νέα σελίδα στην ιστορία της. Η ομάδα έχει επιστρέψει στη πρώτη κατηγορία, παρόλα αυτά όλα ξεκίνησαν από το μηδέν, αναζητώντας έναν προπονητή ο οποίος θα μπορούσε να κτίσει την ομάδα κα να την προετοιμάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Σχετικά με τις Κυπριακές ομάδες κατέληξε: «Έχω παρακολουθήσει Κυπριακές ομάδες. Πριν χρόνια για παράδειγμα η ομάδα της Μάριμπορ αγωνίστηκε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Φυσικά είμαι στο στάδιο όπου θα μάθω τι με περιμένει όταν στην πραγματικότητα αρχίσει το πρωτάθλημα. Παρακολουθώ την ομάδα του Απόλλωνα ο οποίος θα είναι ο πρώτος μας αντίπαλος. Έχω ήδη αντιληφθεί πως στο πρωτάθλημα υπάρχουν παίκτες πολύ καλής ποιότητας και σε υψηλό επίπεδο. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες με πολύ καλή τεχνική, γίνονται κάποια λάθη και χαμένες μπαλιές. Αυτό σημαίνει πως διάφορες ιδέες σε θέματα τακτικής και πειθαρχίας μπορούν να σου δώσουν και καλά αποτελέσματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ