aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΗ Πάφος είναι εδώ!

Η Πάφος είναι εδώ!

Μετά από 72 ημέρες η Πάφος FC πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα (η προηγούμενη ήταν στην πρεμιέρα επί του ΑΠΟΕΛ) αφού επιβλήθηκε της ΠΑΕΕΚ με 2-0 στο «Στέλιος Κυριακίδης», έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Όνι Βαλακάρι. Ο Φινλανδός επιθετικός πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του (41’, 86’ πεν.) και την οδήγησε σε μια σημαντική επιτυχία που της επέτρεψε να κάνει βαθμολογικό άλμα και βρίσκεται πλέον στην 6η θέση με 10 βαθμούς. Ο Βαλακάρι με τα χθεσινά γκολ έφθασε τα πέντε στο πρωτάθλημα και έπιασε τους Πίττα και Στεπίνσκι στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Η εμφάνιση της Πάφος FC δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, αλλά αυτό που μετρά στο τέλος της ημέρας ήταν οι βαθμοί, που είχε μεγάλη ανάγκη. Με τη δύναμη της έδρας, που είναι αήττητη στο «Στέλιος Κυριακίδης», πέτυχε τη δεύτερη νίκη της. Η ΠΑΕΕΚ, που πάλεψε άλλο ένα παιχνίδι και κυνήγησε το καλύτερο έχοντας μάλιστα το ποσοστό κατοχής υπέρ της (52% έναντι 48%), δεν απέφυγε την 4η ήττα της και βρίσκεται στη 10η θέση με 7 βαθμούς.

Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού ήταν λίγες οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Ωστόσο, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις αποφάσεις της διαιτησίας. Ο Καπαρτής στο 12’ σκόραρε για την ΠΑΕΕΚ, όμως το γκολ του τελικά δεν μέτρησε μετά από έξι λεπτά! Ο VARίστας (Χριστοφόρου) κάλεσε τον διαιτητή (Χριστοδούλου) να πάει στο βίντεο και αφού είδε τη φάση έκρινε ότι ο Φραγκέσκου που ήταν στο έδαφος και εκτεθειμένος εμπόδιζε την προσπάθεια του Ρούντκο να αποκρούσει και ακύρωσε το γκολ. Ακολούθως, στο 41’ ο Βαλακάρι σκόραρε και ο 2ος βοηθός Ανδρέας Βίκτωρος υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον σκόρερ. Μετά από έλεγχο του VAR το γκολ μέτρησε αφού ο Βαλακάρι καλυπτόταν. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Πάφος FC είχε τρεις καλές στιγμές με τους Βαλακάρι, Μπεριγκό και Ντράγκομιρ. Το 2-0 ήλθε με πέναλτι του Βαλακάρι (86’), που κέρδισε ο Σεμέδο σε ανατροπή του από τον Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ