aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Η Πάφος έδειξε τις δυνατότητες της»

«Η Πάφος έδειξε τις δυνατότητες της»

Απογοητευμένοι αλλά ταυτόχρονα πεπεισμένοι πως θα εμφανιστούν ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια είναι άπαντες στο στρατόπεδο της Πάφος FC. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πολύβιου Παλιούρα στον Super Sport FM (104.0), η παφιακή ομάδα πλήρωσε την κόπωση κάποιων ποδοσφαιριστών που άργησαν να μπουν στην ομάδα και αποκτήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες.

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Είμαστε απογοητευμένοι γιατί προηγηθήκαμε δύο φορές και δεν πήραμε βαθμό. Η Πάφος έδειξε ένα δείγμα από τις δυνατότητες της. Μπήκαμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι σε έναν μεγάλο και πιο έτοιμο αντίπαλο και προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Η ομάδα παρουσίασε κάποια σημάδια κόπωσης και αυτό είναι που μας κόστισε. Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που ήρθαν και αμέσως μπήκαν στην ομάδα. Όσο περνούν οι μέρες θα αφομοιώσουν την φιλοσοφία και θα είναι ακόμα πιο έτοιμοι και θα παρουσιαστεί και η ομάδα καλύτερη».

Για τον Τόρες: «Δεν είναι κάτι το σοβαρό. Το πιο πιθανό είναι ότι θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην 11άδα και εν τη απουσία του Μπεριγκό είμαστε ευχαριστημένοι».

Για τον κόσμο: «Είχαμε περίπου 400 Παφίτες στην κερκίδα Σάββατο βράδυ που δεν είναι εύκολο να φύγεις από την πόλη σου για να πας να δεις ποδόσφαιρο. Τους ευχαριστούμε, χειροκρότησαν την ομάδα και τους περιμένουμε και στην συνέχεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ