aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Η Πάφος έχει πρόθεση να ασκήσει την οψιόν αγοράς για τον Σάιθ»

«Η Πάφος έχει πρόθεση να ασκήσει την οψιόν αγοράς για τον Σάιθ»

Με δηλώσεις του στην Κολομβία, ο Πρόεδρος της Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν Ντάνιελ Οσά, εξέφρασε την πρόθεση της Πάφος FC να ασκήσει την οψιόν αγοράς και να κάνει δικό της τον Καμίλο Σάιθ που αγωνίζεται ως δανεικός από την ομάδα της Κολομβίας.

Όπως είπε επίσης, και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστές είναι ευχαριστημένος και θέλει να μείνει, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση στα γραφεία της κολομβιανής ομάδας.

Το δημοσίευμα:

Ο Πρόεδρος της Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν Ντάνιελ Οσά, τόνισε πως η Πάφος FC έχει πρόθεση να ασκήσει την οψιόν αγοράς και να κάνει δικό της τον Χουάν Καμίλο Σάιθ. Δήλωσε παράλληλα πως ο 29χρονος αμυντικός: «ενδιαφέρετε επίσης να μείνει εκεί» αλλά και «είναι ευχαριστημένος που πληρώνετε σε ευρώ».

Ωστόσο όπως ξεκαθάρισε ο Πρόεδρος της κολομβιανής ομάδας, η παφιακή ομάδα δεν έχει στείλει ακόμα την οικονομική πρόταση της για την απόκτηση του αμυντικού, ούτε έχει ζητήσει την επέκταση του δανεισμού του, που φτάνει στο τέλος του τον επόμενο μήνα.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξουν εξελίξεις ο Σάιθ θα επιστρέψει στην Κολομβία και θα αγωνιστεί κανονικά με τη φανέλα της Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ