aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΗ νίκη που δίνει αυτοπεποίθηση

Η νίκη που δίνει αυτοπεποίθηση

Η σπουδαία επικράτηση της Πάφος FC επί της Ομόνοιας ήταν αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις, αλλά και της αποφασιστικότητας των παικτών της νεοφώτιστης ομάδας για ν’ αποδείξουν ότι τα αποτελέσματα των προηγούμενων αναμετρήσεων δεν τους αντιπροσώπευαν.

Είναι όμως και μια νίκη αυτοπεποίθησης που απαιτεί όμως και συνέχεια, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Λούκα Έλσνερ. Ο Σλοβένος τεχνικός των γαλάζιων έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίκτες του, οι οποίοι ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες του, όμως πιστεύει ότι η ομάδα του έχει ακόμη περισσότερες δυνατότητες και γι’ αυτό περιμένει πιο πολλά στα επόμενα παιχνίδια.

Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τις τελευταίες ημέρες των μετεγγραφών, έδειξαν ότι έχουν πολλά προσφέρουν. Κυρίως ο Καμαρά, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε και το πρώτο του γκολ, κάτι που αναμένεται να τον βοηθήσει στη συνέχεια, όταν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ολόκληρο 90λεπτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ