aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΗ κατηφορική πορεία συνεχίζεται

Η κατηφορική πορεία συνεχίζεται

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αφήνει τις ευκαιρίες να φεύγουν και βυθίζεται επικίνδυνα η Πάφος FC. Έχασε προχθές με 0-1 στο «Στέλιος Κυριακίδης» από τη Δόξα και καθηλώθηκε για τα καλά στις τελευταίες θέσεις, με το μέλλον να είναι αβέβαιο.

Η νέα ήττα έφερε και τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των οπαδών της, που παρακολουθούν τη φθίνουσα πορεία της ομάδας τους. Αν και είχε την καθολική υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η ομάδα της Πάφου δεν μπόρεσε να σκοράρει. Δέχθηκε το γκολ στο 88’, σε χρονικό σημείο που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Βέβαια δεν είναι μόνο η ήττα που δημιούργησε νέα γκρίνια στις τάξεις της ομάδας. Είναι και το θέμα με την πρόσληψη νέου προπονητή, το οποίο παρατράβηξε. Οι Ρώσοι ιδιοκτήτες δεν έχουν πάρει ακόμη την απόφαση, όμως με την κατρακύλα που πήρε η ομάδα, είναι απαραίτητο να βρεθεί ο προπονητής που θα ανεβάσει τους ποδοσφαιριστές τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά.

Το ζήτημα που προκύπτει είναι πως από τη στιγμή που απολύθηκε ο Ζέλικο Κόπιτς, θα έπρεπε προηγουμένως να είχε βρεθεί και ο αντικαταστάτης του. Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως με τον Κροάτη προπονητή, δεν θα είχε τόσες απώλειες, όσες είχε με τον υπηρεσιακό προπονητή Τζέρεμι Στιλ. Ως την Παρασκευή που είναι προγραμματισμένο το επόμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, αναμένεται πως θα ενταθούν οι προσπάθειες για προσληφθεί νέος τεχνικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ