aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΗ επιθυμία για Λαφράνς-Τόρες, ο Φόλπρεχτ κι ο Στυλιανού

Η επιθυμία για Λαφράνς-Τόρες, ο Φόλπρεχτ κι ο Στυλιανού

Τη δεδομένη στιγμή στην Πάφος FC, επικρατεί ποδοσφαιρική… λειψυδρία όσον αφορά σε θέματα που αφορούν στον σχεδιασμό του ρόστερ για τη νέα περίοδο, ενώ είναι ανοικτά πολλά μέτωπα.

Καταρχάς, ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του Ζντένεκ Φόλπρεχτ, ένας παίκτης που είχε σπουδαία προσφορά στην Πάφο και το ενδεχόμενο να του υποβληθεί πρόταση για ανανέωση είναι ορατό, κάτι που περιμένει και ο ίδιος. Ωστόσο ακόμη δεν αποφάσισαν τίποτα στη διοίκηση της ομάδας.

Σχετικά με τους Κεβίν Λαφράνς και Μαρσέλο Τόρες οι οποίοι αγωνίστηκαν στην Πάφο με υποσχετική από τον ΑΠΟΕΛ και την Μπόκα Τζούνιορς αντίστοιχα. Εννοείται πως θα ήθελαν να τους κρατήσουν στην Πάφο με οποιοδήποτε τρόπο, όμως, προκύπτουν κάποιες δυσκολίες. Ο πρώτος ανήκει στον ΑΠΟΕΛ και ο δεύτερος έχει υψηλή ρήτρα.

Μάλιστα σε δηλώσεις στην πατρίδα του ανέφερε: «Ο σύλλογος που παίζω τώρα θέλει να με κρατήσει. Περιμένουμε μια απάντηση από την Μπόκα. Θα βρούμε ένα τρόπο για να μείνω. Είχα μια δύσκολη σεζόν λόγω τραυματισμών, αλλά ήμουν και τυχερός και κατάφερα να παίξω μερικά παιχνίδια. Πέτυχα δύο γκολ και έδωσα αρκετές ασίστ. Θα ήθελα να έχω μια δεύτερη ευκαιρία, ξέρω ότι μπορώ να αποδείξω περισσότερα».

Όσο για τον Μάριο Στυλιανού για τον οποίο γράφτηκε πως ενδιαφέρει την Πάφο, η θέση της ομάδας είναι πως αξιολογεί οτιδήποτε αφορά σε Κύπριους παίκτες, ενώ ο Ανδρέας Παναγιώτου Φιλιώτης αποχωρεί καθότι φαίνεται πως απέρριψε την πρόταση της ομάδας και θα συνεχίσει στον Απόλλωνα.

Πάντως, υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι παίκτες στην Πάφο οι οποίοι έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν και αν στην ομάδα δεν αρχίσουν πάλι τα ράβε-ξήλωνε ή δεν τους παραχωρήσουν σε ομάδες με τις οποίες συνεργάζονται οι Ρώσοι ιδιοκτήτες, τότε θα υπάρχει ένας βασικός κορμός για τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ