aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΗ επίσημη θέση της Πάφος FC για Τιμούρ Κετσπάγια

Η επίσημη θέση της Πάφος FC για Τιμούρ Κετσπάγια

Τη φημολογία περί επαφών με τον Τιμούρ Κετσπάγια για τη θέση του προπονητή σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM. Αναφέρθηκε επίσης στο κομβικό ματς της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ και το ενδεχόμενο να βρίσκεται στην αποστολή ο Ζάιρο.

Όσα δήλωσε ο Πολύβιος Παλιούρας:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή: «Είναι ένα παιχνίδι τελικός καθώς χρειαζόμαστε την νίκη για να έχουμε πιθανότητες για την Ευρώπη που είναι και ο ίδιος στόχος για την ΑΕΚ. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, έχουμε καταλάβει την ιδιαιτερότητα του αγώνα και θα πάμε για την νίκη».

Για τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας και τι έφταιξε: «Αν και είχαμε καλές εμφανίσεις μας έλειψε η αποτελεσματικότητα για αυτό και χάσαμε έδαφος. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Ομόνοια χάσαμε κλασσικές ευκαιρίες και βρήκαμε απέναντί μας έναν εξαιρετικό Φαμπιάνο. Πρέπει να βρούμε και πάλι την ουσία».

Για το πώς περιμένουν την ΑΕΚ αλλά και πως θα τελειώσει η σεζόν: «Περιμένουμε από την ΑΕΚ να δώσει τα πάντα την Κυριακή αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε την δουλειά μας σωστά και να φύγουμε νικητές από την Λάρνακα και να υπάρχει αξία στον τελευταίο αγώνα μας με τον Απόλλωνα».

Για το κίνητρο που υπάρχει για να παίξει η ομάδα στην Ευρώπη: «Είναι ένα κίνητρο για να αποδώσουμε καλύτερα. Ίσως κάποιοι να πιστεύουν ότι έχουμε πίεση και άγχος αυτό στην ομάδα, αλλά το λέω ξανά είναι τεράστιο κίνητρο για όλους. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει και αν καταφέρουμε φέτος να πάρουμε εισιτήριο για την Ευρώπη αυτό θα είναι τεράστιο επίτευγμα για όλους στην ομάδα και ειδικά για τον υπέροχο κόσμο μας».

Για την περίπτωση του Ζάιρο και τα αγωνιστικά: «Για τον Ζάιρο θα εξαρτηθεί από τις τελευταίες δύο προπονήσεις αν θα είναι παρών στην αποστολή με την ΑΕΚ αλλά είναι δύσκολο να μπει στην αποστολή. Ακόμα δεν κάνει φουλ προπόνηση για αυτό και είπα πιο πάνω θα εξαρτηθεί από τις τελευταίες δύο προπονήσεις πως θα είναι η κατάστασή του. Στα θετικά είναι ότι επιστρέφουν οι Παλάσιος και Ζουνίνιο».

Για τα βραβεία που πήραν οι παίκτης της Πάφου στα βραβρία του ΠΑΣΠ: «Πολύ σημαντικό να έχουμε παίκτες που κερδίζουν βραβεία. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και αυτή αναγνωρίζεται. Από την αρχή της σεζόν δεν θέλαμε να φτιάξουμε μία ομάδα μιας σεζόν αλλά η πολιτική μας είναι χρόνο με τον χρόνο να δυναμώνουμε την ομάδα και να εδραιώνεται στα ψηλά».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Περιμένουμε τον κόσμο μας στην Λάρνακα. Πάει καλά η διάθεση των εισιτηρίων. Ειλικρινά ευχαριστούμε στον κόσμο γιατί δεν ήταν κοντά μας μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Επίσης βλέπουμε ότι και η νεολαία της Πάφου έχει αγκαλιάσει την ομάδα».

Για την φημολογία περί Τιμούρ Κετσπάγια: «Από πλευράς διοίκησης δεν έχουμε τέτοια ενημέρωση αλλά αυτό που έχει σημασία την δεδομένη στιγμή είναι πως θα τελειώσει η σεζόν μας. Δεν επιβεβαιώνουμε την φημολογία περί Τιμούρ γιατί δεν έχουμε τέτοια ενημέρωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ