aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΗ ένσταση της ΑΕΚ κι η διπλή απώλεια

Η ένσταση της ΑΕΚ κι η διπλή απώλεια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Την απόφαση από την ένσταση που υπέβαλε η ΑΕΚ μετά το εξ αναβολής παιχνίδι (1-1) της πρώτης αγωνιστικής (2 Ιανουαρίου), περιμένουν σήμερα όλοι στο «στρατόπεδο» της Πάφος FC.

Υπενθυμίζουμε πως η ένσταση αφορούσε σε αντικανονική συμμετοχή του Σωτήρη Ζαντή, όπως υποστηρίζουν οι Λαρνακείς. Βάσει προκήρυξης, εάν η ΑΕΚ κερδίσει το «τρίποντο» στα χαρτιά, αυτόματα θα επιβληθεί ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών στην Πάφος FC κι σε αυτή τη σκέψη είναι που «τρέμουν» οι άνθρωποι των γαλάζιων.

Αυτό είναι κάτι με το οποίο ασχολείται το νομικό τμήμα της παφιακής ομάδας, τη στιγμή που ο Ζέλικο Κόπιτς προετοιμάζει την ομάδα του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και ασχολείται μονάχα με το αγωνιστικό μέρος. Βλέπετε, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά της η Πάφος FC, απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Οι γαλάζιοι άφησαν πίσω τους τον αγώνα με την ΑΕΛ (0-1) και επικεντρώνονται στην προσφυγική ομάδα με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στις επιτυχίες. Κουλς (φωτό) και Χολτ επανέρχονται, ενώ θα απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Νέμετς και Ζάντερ. Πρόκειται για δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές κι η απουσία τους θεωρείται απώλεια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ