aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΗ ελπίδα παραμονής περνά από την Πάφο

Η ελπίδα παραμονής περνά από την Πάφο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι, μόνο για την φιλοξενούμενη ομάδα θα γίνει στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η Πάφος FC, που από την περασμένη εβδομάδα εξασφάλισε την παραμονή της στην Κατηγορία, υποδέχεται το Παραλίμνι που είναι με την πλάτη στον τοίχο. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Γιώργου Κοσμά, εάν θέλει να ελπίζει σε παραμονή της στην Κατηγορία μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Πρόκειται για ματς μιας επιλογής για τους βυσσινί, που μετά τη νίκη επί του Ερμή πάνε με καλή ψυχολογία στην Πάφο, για να κυνηγήσουν μια δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία. Ο Κοσμά, που θα βρεθεί για δεύτερο ματς στον πάγκο του Παραλιμνίου, είναι στην ευχάριστη θέση να μετρά την επάνοδο του Ουντόζι που «βλέπει» ενδεκάδα. Αναλόγως της θέσης που θα αγωνιστεί θα μείνει στον πάγκο ένας εκ των Κολοκούδια ή Αντωνίου. Οι υπόλοιποι που αγωνίστηκαν απέναντι στον Ερμή αναμένεται να διατηρήσουν τη θέση τους.

O στόχος επιτεύχθη για την Πάφος FC, που τέλειωσε με την υπόθεση παραμονής στην Α’ Κατηγορία από την προηγούμενη αγωνιστική, με την ισοπαλία που απέσπασε από την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μόνο αδιάφορο, όμως, δεν είναι το σημερινό παιχνίδι με την Ένωση, στο «Στέλιος Κυριακίδης», καθώς οι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις εντός έδρας αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με νίκη. Ο Ζέλικο Κόπιτς θα χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικοί με μοναδικό στόχο τη νίκη. Παράλληλα υπάρχει και επιπλέον κίνητρο, η πρωτιά για τον Άνταμ Νέμετς στον πίνακα των σκόρερ.

Ο Σλοβάκος επιθετικός ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Τρισκόφσκι, έχοντας από 15 γκολ και θα ψάξει για περισσότερα, ώστε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ. Απ’ εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται το σημερινό παιχνίδι να είναι και το τελευταίο για κάποιους ποδοσφαιριστές και θα επιδιώξουν να ολοκληρώσουν με επιτυχία την παρουσία τους στην ομάδα αφήνοντας πίσω τους καλές αναμνήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ