aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΗ δυσκολία, τα προβλήματα και τα κίνητρα που δεν λείπουν

Η δυσκολία, τα προβλήματα και τα κίνητρα που δεν λείπουν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για τους ποδοσφαιριστές της Πάφος FC, το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» αναμένεται να παρουσιάσει πολλές δυσκολίες. Εντούτοις, τους δίνει κίνητρο, καθώς θα έχουν απέναντί τους έναν από τους διεκδικητές του τίτλου και θα επιδιώξουν να του κάνουν ζημιά. Επίσης, μετά την ήττα στο ντεμπούτο του από την ΑΕΚ (0-1), ο Κάμερον Τόσακ θέλει να αρχίσει θετικά στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι.

Ο Ουαλός είδε την ομάδα του να έχει καλά διαστήματα στο παιχνίδι που έδωσε στη Λάρνακα, όμως δεν αρκούσε για να φέρει το θετικό αποτέλεσμα. Σήμερα, απέναντι στον φορμαρισμένο Απόλλωνα, ο βαθμός δυσκολίας ίσως να είναι πιο ψηλός. Μάλιστα, ο νέος προπονητής των γαλάζιων έχει να επιλύσει προβλήματα, όμως με όσους ποδοσφαιριστές διαθέτει θα προσπαθήσει να παρατάξει δυνατή ενδεκάδα για να πιέσει και να βάλει δύσκολα στον αντίπαλο.

Τη θέση κάτω από τα δοκάρια θα καλύψει ο Πέτρου, καθώς ο Ρούντκο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο ματς με τους Λάρνακείς. Εκτός πλάνου λόγω καρτών θα είναι και ο Σιρόκ, καθώς και οι τραυματίες Γουίλιαμς, Ράσιτς και Φυλακτού. Θα χρειαστούν πολλά τρεξίματα, κυρίως από τους μέσους και τους ακραίους για να κρατήσουν μακριά από την εστία του Πέτρου, τους αντίπαλους επιθετικούς.

Στη βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ομάδα της Πάφου είναι υποχρεωμένη να κυνηγά σε κάθε παιχνίδι τους βαθμούς. Με τον Απόλλωνα θα έχει πολλές δυσκολίες, όμως επικρατεί αισιοδοξία πως είναι σε θέση να κυνηγήσουν το καλύτερο, ακόμη και να φτάσουν στη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ