aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΗ αξιολόγηση συνεχίζεται…

Η αξιολόγηση συνεχίζεται…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Συνεχίζεται το κοσκίνισμα στην Πάφος FC, με τον προπονητή Ζέλικο Κόπιτς και τον τεχνικό διευθυντή Αντρέι Γκρούσιν να εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τους ενδιαφέρουν. Θα γίνουν επτά με οκτώ προσθήκες, με στόχο να καλυφθούν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.

Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν με την επιστροφή του Ρώσου επενδυτή Σεργκέι Λομάκιν. Ο τελευταίος με την κάθοδό του στην Κύπρο θα ενημερωθεί από τους δύο που χειρίζονται τα θέματα προγραμματισμού. Υπάρχει ακόμη χρόνος μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Ιουλίου. Στο διάστημα που μεσολαβεί αναμένεται πως σε μεγάλο βαθμό θα έχουν προχωρήσει οι μετεγγραφές που έχει ανάγκη η ομάδα.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον Ανγκούλο, ο οποίος την περίοδο που πέρασε ήταν δανεικός από την Αμέρικα Κολομβίας. Το πιο πιθανό είναι πως θα παραμείνει για άλλον ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού, καθώς το ποσό που απαιτείται για να τον αποκτήσει (€500.000) με ελευθέρα η Πάφος FC κρίνεται πολύ υψηλό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ