aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΗ αναμέτρηση των ουραγών στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Η αναμέτρηση των ουραγών στο «Στέλιος Κυριακίδης»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με τον Ζέλικο Κόπιτς στον πάγκο της, η Πάφος FC θα κυνηγήσει απόψε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Στο «Στέλιος Κυριακίδης» (19:00, Cytavision 1) με αντίπαλο την Αλκή έχει την ευκαιρία να αντιστρέψει το κλίμα με τρεις βαθμούς που θα της δώσουν τεράστια ώθηση ενόψει της συνέχειας. Ο Κροάτης τεχνικός είχε την ευκαιρία σε τρεις προπονήσεις να δει την ομάδα του, αλλά όπως είναι λογικό την ενδεκάδα θα την καταρτίσει με τη βοήθεια του Νίκου Κωνσταντινίδη.

Το αποτέλεσμα του αγώνα, όπως και το θέαμα που θα προσφέρει η ομάδα, δεν θα εξαρτηθεί μόνο από τις ενέργειες στον πάγκο. Από τη διάθεση και τη δράση των ποδοσφαιριστών εξαρτώνται πολλά. Θα φανεί μέσα από τις κινήσεις των αμυντικών, των μέσων και των επιθετικών πού θα φθάσει η Πάφος FC. Στους ποδοσφαιριστές αναλογεί και μερίδιο ευθύνης για την κακή πορεία της ομάδας τους, οπότε θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως δεν θα πρέπει να αφήσουν να περάσει χωρίς όφελος το αποψινό παιχνίδι. Ακολουθεί και ένα δύσκολο πρόγραμμα, οπόταν καλό είναι γι’ αυτούς να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα, πως η παφιακή ομάδα θα παραταχθεί με τους Μολ, Καρώ, Χολτ, Σιρόκ, Μπάγκαρντ, Λοράν, Φόλπρεχτ, Νέμετς, Ανγκούλο, Ράσιτς και Λουλίνια. Το ζητούμενο στον σημερινό αγώνα, για τους γαλάζιους, δεν είναι μόνο να φτάσουν στην παραβίαση της αντίπαλης εστίας, αλλά και να διαφυλάξουν το μηδέν παθητικό. Θα χρειαστεί υπομονή και αγωνιστική πειθαρχία για να πάρουν αυτό που θέλουν.

Στριμωγμένη, όμως, είναι και η Αλκή, η οποία επίσης έχει ένα βαθμό σε πέντε αγωνιστικές. Οι κυανέρυθροι θέλουν να φτάσουν στην πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα, ώστε να ανέβουν βαθμολογικά και να ατενίσουν το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Αναγνωρίζουν βεβαίως ότι η αντίπαλος διαθέτει ποιότητα και δεν παρασύρονται από τη βαθμολογική θέση της, αλλά πιστεύουν ότι είναι εφικτό το πρώτο τρίποντο. Ο Κώστας Σακκάς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαρλόν ντα Σίλβα και τον Παναγιώτη Λοϊζίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ