aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΓυμναστής από το… πάνω ράφι, περιμένει παίκτες για δοκιμαστικά!

Γυμναστής από το… πάνω ράφι, περιμένει παίκτες για δοκιμαστικά!

Όπως ανακοίνωσε η Πάφος FC, νέος γυμναστής στην ομάδα αναλαμβάνει ο Ισπανός Χεσούς Πινέδο, ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις εργαζόμενος σε ομάδες της Ευρώπης. Είναι πτυχιούχος αθλητισμού και φυσικής αγωγής του Βασκικού Ινστιτούτου Επιστημών Φυσικής Αγωγής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον τομέα ποδοσφαίρου, ενδυνάμωσης και συντήρησης του Πανεπιστημίου Castilla La Mancha Ισπανίας.

Είναι καθηγητής στο «European University of the Atlantic» στην Ισπανία διδάσκοντας Αθλητικές Επιστήμες με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο και έχει τεράστια εμπειρία ως προπονητής φυσικής κατάστασης σε γνωστές ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Ντιναμό Κιέβου και η Αθλέτικο Μπιλμπάο.  Έχει επίσης εργαστεί στην Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Κατάρ, για την Εθνική και για την Ολυμπιακή ομάδα του Κατάρ. «Η εκπαίδευση και η μεγάλη εμπειρία του, θα προσθέσει ποιότητα στην ομάδα μας και θα αυξήσει το επίπεδο φυσικής κατάστασης των παικτών μας, φέρνοντας τους στο καλύτερο επίπεδο φυσικής κατάστασης. Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια της Πάφος  FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Η προετοιμασία στην Πολωνία συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς, ενώ παράλληλα γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Τις επόμενες μέρες αναμένονται δύο με τρεις ποδοσφαιριστές στο αθλητικό κέντρο που προπονείται η παφιακή ομάδα. Θα περάσουν από δοκιμαστικά και ανάλογα με την κατάσταση τους, θα αποφασίσει ο Ζέλικο Κόπιτς. Γίνονται όμως προσπάθειες για να εξασφαλιστεί η συνεργασία με έτοιμους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα βοηθήσουν άμεσα και ουσιαστικά την Πάφος FC στις υποχρεώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου. Παρατηρούνται σημαντικές ελλείψεις σε όλες τις γραμμές, γι’ αυτό και κινούνται μεθοδικά για να ολοκληρωθούν έγκαιρα οι μετεγγραφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ