aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΓλυκύς: «Προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά η Πάφος προέχει»

Γλυκύς: «Προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά η Πάφος προέχει»

Ο πρόεδρος της Πάφος FC, Χρίστος Γλυκύς, μίλησε στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» και αναφέρθηκε στην επικαιρότητα της ομάδας του και στο επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό. «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να ξεφύγουμε εντελώς από τις περιπέτειες. Εάν κερδίσουμε, θα αρχίσει και ο προγραμματισμός», είπε αρχικά.

Για τους παίκτες για τους οποίους υπάρχει πρόθεση ανανέωσης συνεργασίας πρόσθεσε: «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με τους οποίους θέλουμε να συζητήσουμε για να ανανεώσουμε και οι ίδιοι θέλουν να ξέρουν το μέλλον τους, όμως τους είπαμε πως προτεραιότητα έχει η παραμονή, μόλις τελειώσει θα ανανεώσουμε και τα συμβόλαια τους. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν προτάσεις και από άλλες ομάδες όμως δίνουν προτεραιότητα στην Πάφο».

Καταληκτικά αναφέρθηκε στον αριθμό μετεγγραφών που θα γίνουν: «Βάσει του σχεδιασμού μας θα κάνουμε 6 με 7 προσθήκες, όμως πιθανόν κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που θέλουμε να μην παραμείνουν και να προχωρήσουμε σε περισσότερες προσθήκες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ