aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΓκάισερ: «Έδειξαν την ποιότητα της Πάφου, παρά την πίεση της εξάδας»

Γκάισερ: «Έδειξαν την ποιότητα της Πάφου, παρά την πίεση της εξάδας»

Απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη της Πάφου επί του Εθνικού και τον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες της παφιακής ομάδας, δήλωσε ο Σάσα Γκάισερ, βοηθός του Ντάρκο Μίλανιτς, ο οποίος ήταν στην άκρη του πάγκου των γαλάζιων στο Δασάκι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Ήταν πολύ ξεχωριστό το παιχνίδι. Ήμασταν σε θέση να μπούμε στο πρώτο γκρουπ και είχαμε μεγάλη πίεση, αλλά οι παίκτες έδειξαν την ποιότητα που έχουμε. Η νίκη τους αξίζει. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε, να αναλύσουμε γιατί στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί αλλά στο δεύτερο ο Εθνικός επιτέθηκε περισσότερο. Είμαι περήφανος, καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Εάν ήταν επιλογή τους να οπισθοχωρήσουν στα τελευταία τριάντα λεπτά: «Όχι. Συμφωνώ πως για 60 λεπτά κυριαρχήσαμε, μετά χάσαμε αρκετή ενέργεια. Όμως και για το δεύτερο ημίχρονο είμαι περήφανος γιατί είναι μέρος του παιχνιδιού και η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Προσαρμοστήκαμε στην κατάσταση και οι παίκτες ήταν καταπληκτικοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ