aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΓια τον Πάντσεον θα πληρώνει 37.000 ευρώ μηνιαίως!

Για τον Πάντσεον θα πληρώνει 37.000 ευρώ μηνιαίως!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τη μετεγγραφή του Τζέισον Πάντσεον στην Πάφος FC, πήγαν και οι καρδιές των φίλων της ομάδας στη θέση τους. Πρόκειται για μία μετεγγραφή από αυτές που προκαλούν ντελίριο ενθουσιασμού και το μόνο που απομένει είναι να κινηθούν και τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας.

Είναι σπουδαία κίνηση, αφού και μόνο η παρουσία του σε αγγλικές ομάδες, επιβεβαιώνει την αξία του που θα βοηθήσει την Πάφος FC να είναι ανταγωνιστική στη νέα περίοδο. Δεν είχε πολλά παιχνίδια στα πόδια του στην τελευταία του ομάδα τη Χάντεσφιλντ (7 συμμετοχές), ο 33χρονος επιθετικός, όμως στη νέα του ομάδα, φιλοδοξεί να κάνει ένα «restart» στην καριέρα του.

Ο Τζέισον Πάντσεον θα κοστίζει κοντά στα 37.000 ευρώ τον μήνα (μισθός, σπίτι, αυτοκίνητο και άλλα) και σαφώς θεωρείται πως η παφιακή ομάδα έφερε στην Κύπρο, τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή. Ο Άγγλος επιθετικός επέστρεψε στην πατρίδα του και στις 12 Αυγούστου θα είναι πίσω για να πιάσει δουλειά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, καθώς την ίδια μέρα θα έχει επιστρέψει στη βάση της, η ομάδα από τη Βαρσοβία.

Η μετεγγραφή του Πάντσεον, πήρε τόσο μεγάλη δημοσιότητα, που μέχρι και το πασίγνωστο Δίκτυο BBC αναφέρεται σε αυτήν, αναδημοσιεύοντας τίτλους από κυπριακά ΜΜΕ και κάνοντας αναφορά στο πόσο σημαντική είναι η προσθήκη αυτή για την Πάφος FC και την ιστορία της

Εν τω μεταξύ, η προετοιμασία στο αθλητικό κέντρο στην Πολωνία συνεχίζεται κανονικά και αύριο είναι προγραμματισμένο φιλικό με τη Βίσλα. Αυτή τη φορά, ελπίζουν πως οι Πολωνοί, θα παρουσιαστούν στο γήπεδο και… δεν θα τους στήσουν, όπως έγινε με την Γκαγκελόνια. Το τελευταίο φιλικό της παφιακής ομάδας, πριν ριχτεί στη μάχη του μάχη του πρωταθλήματος, θα είναι στις 17 Αυγούστου (19.00) με την Ανόρθωση, στο «Στέλιος Κυριακίδης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ