aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΓια την ασφάλεια και τη δυναμική

Για την ασφάλεια και τη δυναμική

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μπορεί στην Πάφο να τους έχει κυριεύσει η… κύπελλο-μανία, αλλά υπάρχουν και οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Στίβεν Πρέσλι να έχει στρέψει την προσοχή της στο σημερινό παιχνίδι με τον Ερμή. Μπορεί να υπάρχει και μια απόσταση ασφαλείας (+9) από την τελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, όμως χρειάζονται και άλλοι βαθμοί για να νιώσουν πιο άνετοι και ασφαλείς οι γαλάζιοι.

Γι’ αυτό και ο στόχος απόψε είναι η νίκη, η οποία θα προσθέσει και άλλη δυναμική στην ομάδα. Θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με σοβαρότητα και απόλυτα συγκεντρωμένη στον στόχο της για να φθάσει στη νίκη, που θα την ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά.

Η Πάφος FC αναμένεται να παραταχθεί με ορισμένες αλλαγές, σε σχέση με τον επαναληπτικό του κυπέλλου κόντρα στη Δόξα. Κάποιες αλλαγές θα είναι υποχρεωτικές, κάποιες άλλες θα γίνουν για να πάρουν ανάσες κάποιοι που έχουν καταπονηθεί το τελευταίο διάστημα.  Θα μείνει  εκτός ο τιμωρημένος Φυλακτού, ενώ ο Πρέσλι ίσως ξεκουράσει και δύο ή τρεις από τους βασικούς.

Ο τεχνικός της παφιακής ομάδας θα παρατάξει κατά πάσα πιθανότητα τον Κόπριβετς κάτω από τα δοκάρια και τους  Κομπανί, Γιάνζα, Γκουλόν και Ταραβέλ στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Μοστέφα, Γιαγκουδάκης, Γκάμποβς και Μπρουλς, ενώ στην επίθεση, θα είναι ο Σικόρσκι με έναν από τους Ντεούλ ή Μπεριγκόντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ