aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Για εμάς τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα»

«Για εμάς τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αρκετές είναι οι πιθανότητες να προλάβει ο Τόρες τον αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός επιθετικός της Πάφος FC θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς από εβδομάδας και το πιθανότερο είναι πως θα τεθεί στη διάθεση του Ζέλικο Κόπιτς. Τέλος του μήνα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς και ο Μπεριγκόν, πάνω στον οποίο στηρίζουν πολλά στην παφιακή ομάδα.

«Τον περιμένουμε σύντομα. Άρχισε πολύ καλά, όμως στάθηκε άτυχος. Για μας είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής ο Μπεριγκόν, ο οποίος θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια», δήλωσε στο «Goal» ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων, Πολύβιος Παλλιούρας. Στην Πάφος FC αισιοδοξούν πως η τελευταία νίκη επί της Ομόνοιας θα έχει και συνέχεια, καθώς ακολουθούν πολλά εμπόδια για να φθάσει η ομάδα εκεί που θέλει.

«Για μας», συνέχισε ο κ. Παλλιούρας, «τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα. Οι νέοι έχουν μπει στο πετσί της ομάδας, έχουν βελτιωθεί στον τομέα της φυσικής κατάστασης, όσοι ήρθαν προς το τέλος της προετοιμασίας».

Ο Κροάτης προπονητής θα δει την ομάδα του σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει αύριο στο Δημοτικό Γεροσκήπου με τη Ρίγα Λετονίας (18:00). Θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και όσοι δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη στο πρωτάθλημα. Μέσα από τη διεξαγωγή του φιλικού θα διατηρηθεί σε ετοιμότητα η παφιακή ομάδα, η οποία έχει υψηλές βλέψεις που φθάνουν μέχρι την είσοδο στην εξάδα και -γιατί όχι;- τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ