aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΓεμίζει με ποιότητα και βάθος!

Γεμίζει με ποιότητα και βάθος!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην Πάφος FC τα φύλαξαν όλα για το τέλος! Οι πρόσφατες προσθήκες έφεραν ικανοποίηση και ενθουσιασμό, ενώ ο προπονητής Ζέλικο Κόπιτς τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, οι Τζέισον Πάντσον, Τζο Λέντλι, Ναχίρ Μπεσάρα, είναι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν. Στα σκαριά είναι ακόμη και οι περιπτώσεις των Πάουλους Αραγιούρι, Πολ Μπες και Ρεϊνίς Ρέινχοουλντς. Όλα αυτά λίγα εικοσιτετράωρα πριν η παφιακή ομάδα δώσει τον πρώτο της αγώνα στο πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα που η διοίκηση και οι Ρώσοι επενδυτές κάνουν κινήσεις ενίσχυσης, ο προπονητής της Πάφος FC είναι υποχρεωμένος με όποιους ποδοσφαιριστές έχει στη διάθεσή του, να ετοιμάσει την ομάδα του για τον αυριανό αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος». Η τεχνική ηγεσία έχει μπροστά της και τη σημερινή προπόνηση για να καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα στηριχθεί η προσπάθεια της ομάδας στο αυριανό ματς. Κάποιοι από τους νεοφερμένους δεν είναι ακόμη έτοιμοι και θα στηριχθεί σε αυτούς που είχε στο διάστημα της προετοιμασίας στην Πολωνία.

Στο τελευταίο φιλικό με την Ανόρθωση, η ομάδα της Πάφου έδειξε πως είναι σε καλό δρόμο. Αυτό που πιο πολύ ικανοποίησε, ήταν η απόδοση του Κέβιν Μπεριγκόν. Ο Γάλλος μετά από μακρά περίοδο απουσίας είναι στα καλύτερά του. Πέτυχε και τα δύο γκολ της νίκης (2-1) και έδειξε πως μαζί με τον Νέμετς θα αποτελέσουν τα δυνατά «όπλα» στην επιθετική γραμμή. Ο Μπεριγκόν, μετά τον τραυματισμό του ήταν στη Ρίγα Λετονίας ως δανεικός, όμως επέστρεψε και μαζί τα χαμόγελα αισιοδοξίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ