aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΦυλακτού και του χρόνου - Ντουμπόφ: «Είναι σε θέση αν επιστρέψει στην Εθνική»

Φυλακτού και του χρόνου – Ντουμπόφ: «Είναι σε θέση αν επιστρέψει στην Εθνική»

Την ανανέωση της συνεργασίας της και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον Γεράσιμο Φυλακτού ανακοίνωσε η Πάφος FC. Μια σεζόν η οποία θα είναι γεμάτη από μεγάλες προκλήσεις όπως τόνισε ο Κύπριος ποδοσφαιριστής.

Από την πλευρά του ο συνιδιοκτήτης της παφιακής ομάδας Ρομάν Ντουμπόφ, εξέφρασε την άποψη πως ο Φυλακτού μπορεί να επιστρέψει και να βοηθήσει την Εθνική ομάδα.

Η ανακοίνωση της Πάφος FC:

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει ότι ο Γεράσιμος Φυλακτού έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα για τη σεζόν 2021/22 με επιλογή ανανέωσης για μία ακόμη σεζόν.

Ο Φυλακτού εντάχθηκε για πρώτη φορά στην ΠΑΦΟΣ FC στη μεταγραφική περίοδο του Ιουνίου 2017 από την Ομόνοια Λευκωσίας. Στο παρελθόν έπαιξε για τους Διγενή Ακρίτα, Αλκή και Ερμή Αραδίππου, ενώ υπήρξε μέλος της Εθνικής Κ21 και της Εθνικής ομάδας ανδρών της Κύπρου. Έχει σημειώσει πάνω από 50 επίσημες εμφανίσεις για την ομάδα μας σε όλες τις διοργανώσεις.

Γεράσιμος Φυλάκτου: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην ομάδα της Πάφου για τουλάχιστον ένα ακόμη χρόνο και είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν που θα είναι γεμάτη από μεγάλες προκλήσεις. Θα κάνω ό, τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει και θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου».

Ρομάν Ντουμπόφ: «Πιστεύουμε ότι οι τραυματισμοί του Φυλακτού θα παραμείνουν στο παρελθόν και θα είναι σε θέση να επιστρέψει για να παίξει για την Εθνική ομάδα, να είναι πρότυπο, καλό παράδειγμα και κίνητρο για όλους τους νέους Κύπριους παίκτες. Ο Γεράσιμος είναι πολύτιμος παίκτης και έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα βοηθήσει όλους μας να ανεβάσουμε το επίπεδο της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ