Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΦόρεσαν κασκόλ της Χάιντουκ στον Ίβουσιτς

Φόρεσαν κασκόλ της Χάιντουκ στον Ίβουσιτς

Θέμα χρόνου είναι η επισημοποιήση της μετεγγραφής του Ίβιτσα Ίβουσιτς στη Χάιντουκ Σπλιτ. Ανάμεσα στην Πάφος FC και τον κροτατικό σύλλογο προέκυψε απόλυτη συμφωνία για την παραχώρηση του Κροάτη τερματοφύλακα.

Μάλιστα, ο 30χρονος πορτιέρε έφυγε από την Ισπανία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας των πρωταθλητών Κύπρου με προορισμό το Σπλιτ. Φίλοι της ομάδας υποδέχθηκαν τον Ίβουσιτς και του φόρεσαν κασκόλ της Χάιντουκ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παφιακή ομάδα θα βάλει στο ταμείο της ένα ποσό που ξεπερνά τις 500.000 ευρώ.

Τα Μέσα Ενημέρωσης της Κροατίας αναφέρουν ότι αφού περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας!

Gvq758vxeaeobwy

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ