aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΦιλικό για δοκιμές και ευκαιρίες

Φιλικό για δοκιμές και ευκαιρίες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ στα πλαίσια του διεθνούς τουρνουά, η Πάφος FC θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 15.00 στο κοινοτικό στάδιο Πέγειας την UFA. O Λούκας Έλσνερ είδε την ομάδα του να αποδίδει πολύ καλά με την ΑΕΛ και το απόγευμα θα δώσει ευκαιρίες σε όσους δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Παράλληλα, χρόνο για να αγωνιστούν θα πάρουν και πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της Ρίγα Λετονίας.

Εκτός πλάνων είναι οι απόντες με τις εθνικές ομάδες, οι Κόπριβετς, Φυλακτού, Ζαχαρίου, Τσερνομόρντις, Καμαρά και Γκάμπορς. Πιο πολύ η προσοχή όλων στην Πάφος FC είναι στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» τη μεθεπόμενη Δευτέρα με τη Δόξα. Πρόκειται για σημαντικό ματς, στο οποίο ο Σλοβένος τεχνικός της Πάφος FC ποντάρει πολλά. Από την άποψη ότι τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα έχουν στην ακίδα τους τη νίκη που θα τους διατηρήσει στα ψηλά της βαθμολογίας και μακριά από τις περιπέτειες.

Με εξαίρεση ένα ή δύο παιχνίδια, η παφιακή ομάδα ανέδειξε πολλά χαρίσματα, όμως όλοι θα κριθούν στο τέλος. Αν και βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, όλοι είναι προσγειωμένοι και για φέτος το ζητούμενο είναι να μπουν γερές βάσεις για τη νέα σεζόν. Υπάρχει καλό κλίμα και διάθεση και με τις εμφανίσεις της η ομάδα κερδίζει σιγά-σιγά και τον κόσμο, που αυξάνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ