aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΦιλική ήττα για την Πάφος FC από την β' ομάδα της Ντόρτμουντ

Φιλική ήττα για την Πάφος FC από την β’ ομάδα της Ντόρτμουντ

Τη φιλική ήττα από τη δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ (0-1), δέχθηκε η Πάφος FC στο πρώτο της φετινό φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Αυστρία όπου προετοιμάζεται αυτή την περίοδο. Το γκολ για τους Γερμανούς πέτυχε ο Αντώνιος Παπαδόπουλος στο 53’. Η Πάφος FC άρχισε τον αγώνα με τους Ρούντκο, Αντωνίου, Κβίντα, Μάτιτς, Αουρέλιο, Πάνιτς, Φυλακτού, Σεμέδο, Πάντσεον, Ντ. Αουρέλιο, Μπεριγκό.

Η παφιακή ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της επί αυστριακού εδάφους για ακόμη ένα δεκαήμερο. Στις 22 Ιουλίου θα μεταβεί στην Ισπανία για να συνεχίσει την προετοιμασία αλλά και για να δώσει δυνατά φιλικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς θα αντιμετωπίσει τις Μποαβίστα, Λα Κορούνια, Κορούχο, Θέλτα και Ντιναμό Μόσχας. Ακολούθως, αρχές Αυγούστου θα βρεθεί στην Ελλάδα για άλλο ένα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Επιστρέφοντας στην Κύπρο, θα δώσει ακόμη δύο φιλικά ματς με τον Ακρίτα Χλώρακας και τον ΑΠΟΕΛ.

Στις προπονήσεις της παφιακής ομάδας δηλώνουν παρόντες και οι νεαροί ποδοσφαιριστές από την ακαδημία, οι Παύλος Χαριδημου, Αλέξανδρος Σπόντας, Λύσανδρος Παπαστυλιανού και Μάρκος Γιοβάνοβιτς.

Παράλληλα με την προετοιμασία συνεχίζεται και η προσπάθεια περαιτέρω στελέχωσης της ομάδας. Στην Πάφο θα επιδιώξουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές, ώστε να παρουσιάσουν ένα δυνατό σύνολο, ικανό να διακριθεί και αυτή τη φορά να βρεθεί ψηλότερα και στην πρώτη εξάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ