aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΦιλική ήττα από Ρίγα

Φιλική ήττα από Ρίγα

Xθες το απόγευμα στο Στάδιο Skonto της Ρίγα έγινε η φιλική αναμέτρηση μεταξύ Riga FC και Pafos FC. Η Riga FC έφτασε σε μια δύσκολη νίκη με σκορ 2-1 με γκολ από τους Kaspar Gorkš και Darko Lemajičs.

Στην αρχή του αγώνα οι ομάδες απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο στον πολύ καλό αγωνιστικό χώρο του στάδιου Sconto. Καμία από τις δύο ομάδες δεν προηγήθηκε για αρκετή ώρα. Οι παίκτες της ΠΑΦΟΣ FC δοκίμασαν αρκετά σουτ από απόσταση αλλά ήταν οι παίκτες της Riga FC οι οποίοι σκόραραν πρώτοι. Στο 30′ ύστερα από σέντρα από στημένη φάση ο αρχηγός της ομάδας από τη Λετονία Kaspars Gorkšs έκανε το 1-0 από κοντινή απόσταση. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου η ΠΑΦΟΣ FC είχε την κατοχή αλλά βρήκαν απέναντι τους την πολύ καλή άμυνα των αντιπάλων.

Η ΠΑΦΟΣ FC μπήκε δυναμικά στο δεύτερο μέρος και στο 50′ ο Bogdan Kovalenko, ο οποίος δοκιμάζεται σκόραρε με ένα τεχνικό σουτ. Να σημειωθεί πως η ομάδα της Riga FC βρίσκεται εν μέσω αγωνιστικών οπότε η διαφορά στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών άρχισε να φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Η αντίπαλη ομάδα άρχισε να παίζει με περισσότερη ταχύτητα και δύναμη κάνοντας ευκαιρίες με τους George Schusnar και Milan Vuzurovich. Στο 88′ ο Darko Lemajičs ύστερα από κτύπημα κόρνερ σκόραρε με το κεφάλι κάνοντας το τελικό 2-1, δίνοντας τα τελευταία λεπτά τη νίκη στην ομάδα της Riga FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ