aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΦεύγει ο Έβανς, στα γαλάζια ο Πάνιτς

Φεύγει ο Έβανς, στα γαλάζια ο Πάνιτς

Έχοντας καταγράψει μόλις δύο συμμετοχές με τη φανέλα της Πάφος FC ο Τζακ Έβανς αποχωρεί από την παφιακή ομάδα και επιστρέφει στην Σουόνσι, από την οποία αγωνιζόταν ως δανεικός. Οι γαλάζιοι έχουν στα σκαριά μετεγγραφική ενίσχυση με τον Σέρβο μέσο Στέφαν Πάνιτς να είναι προ των πυλών. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ήταν στην Ρίγα, ομάδα που έχει το ίδιο ιδιοκτησιακό καθεστώς με την Πάφος FC.

Η ανακοίνωση της Πάφου για τον Έβανς

«Ο μέσος Jack Evans,22 ετών, επιστρέφει στη Swansea City έπειτα από τον δανεισμό του στην ΠΑΦΟΣ FC. Ο Evans επιστρέφει στην ομάδα όπου και πέρασε όλη του την καριέρα φτάνοντας στην ομάδα Κ23. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Ουαλίας Κ21, αγωνίστηκε σε δύο επίσημους αγώνες πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένου τα 90 λεπτά στη νίκη με 1-0 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας και σε έναν αγώνα του Κυπέλλου Κύπρου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Jack και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην περαιτέρω καριέρα του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ