aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΦέρνει στην Κύπρο αριστερό μπακ - χαφ με πολυετή θητεία στη La Liga!

Φέρνει στην Κύπρο αριστερό μπακ – χαφ με πολυετή θητεία στη La Liga!

Μετά τις επιπλοκές που παρουσίασε η μετεγγραφή του Μάρτιν Όλσον στην Πάφος FC, οι άνθρωποι της παφιακής ομάδας κινήθηκαν αστραπιαία και συμφώνησαν με τον Βίκτορ Άλβαρες, ο οποίος αναμένεται να έρθει σύντομα στη Κύπρο.

Πρόκειται για 27χρονο Ισπανό που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ – χαφ και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στην Άρσεναλ Τούλα Ρουσίας. Ο Άλβαρες έμαθε τα μυστικά της μπάλας στις ακαδημίες Μπαρτσελόνα, όμως σε νεαρή ηλικία μεταπήδησε στην μισητή αντίπαλο Εσπανιόλ.

Στην Εσπανιόλ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Λα Λίγκα την σεζόν 2010-11, έκτοτε σε μια εφταετία στο σύλλογο της Βαρκελώνης κατέγραψε 91 συμμετοχές σε Λα Λίγκα, Σεγούντα Ντιβιζιόν, κύπελλο και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με την Άρσεναλ Τούλα στα τρία χρόνια που έμεινε στη Ρωσία, πραγματοποίησε 77 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Από τον περασμένο Αύγουστο, όταν και το συμβόλαιο του με τη ρωσσική ομάδα έληξε, ήταν χωρίς ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ