aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΈβγαλε αντίδραση για παραμονή η Πάφος FC

Έβγαλε αντίδραση για παραμονή η Πάφος FC

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πέτρος Μελαΐσης, ήταν χαρούμενος και ξεκάθαρος, μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας. «Αυτή η ομάδα αξίζει να μείνει στην Κατηγορία και θα μείνει. Οι παίκτες μας είχαν καρδιά και πήραν μια μεγάλη νίκη. Στείλαμε το μήνυμα, ότι είμαστε ζωντανοί και πως έχουμε αξιοπρέπεια. Έχουμε την ομάδα, έχουμε τα κότσια, έχουμε τις δυνατότητες για την αντεπίθεση. Η Πάφος δικαιούται να είναι στην πρώτη Κατηγορία και θα μείνουμε», είπε με έμφαση.

Λίγες μέρες μετά το 3-3 με την Αλκή και την απόρριψη της έφεσης, στην Πάφο είναι χαρούμενοι από τη νίκη με 1-0 επί της Ομόνοιας. Η ομάδα ανέβηκε στους 11 βαθμούς και όλοι στον Σύλλογο ελπίζουν πως θα ακολουθήσουν κι άλλες επιτυχίες.

Ο Μολ άντεξε στην πίεση και κράτησε ανέπαφη την εστία του στην πολιορκία που δέχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ όλη η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς είχε λιοντάρια στην άμυνα. Ο Μπάγκαρντ, ο Καρώ και οι άλλοι ήταν εξαιρετικοί. Υπερασπίστηκαν με σθένος το γρήγορο γκολ του Νέμετς και με τους τρεις βαθμούς ξαναγεννήθηκαν.

Το παιχνίδι ήταν κομβικής σημασίας και η νίκη τους δίνει κουράγιο να συνεχίσουν. Τέτοιο πάθος, είχαν καιρό να δουν στην Πάφο. Οι ποδοσφαιριστές ξεδίπλωσαν τις αρετές τους στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν σε δεύτερη νίκη επί της Ομόνοιας στην τρέχουσα σεζόν, αφού είχε επικρατήσει με 4-2 στο ΓΣΠ.

Την επόμενη αγωνιστική έχει δύσκολη έξοδο η Πάφος FC, καθώς αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, όμως θα το παλέψει, ενώ στη συνέχεια θα παίξει με τον Ερμή (εντός), το Παραλίμνι (εκτός) και τη Δόξα (εντός). Συνεπώς οι πιθανότητες να μαζέψει τους βαθμούς που απαιτούνται για την παραμονή είναι στα δικά της πόδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ