aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΕβδομάδα με διπλή αποστολή για την Πάφος FC

Εβδομάδα με διπλή αποστολή για την Πάφος FC

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το ματς με τη Δόξα (1-0) ανήκει στο παρελθόν και η προσοχή είναι στον επαναληπτικό του κυπέλλου με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Το 2-2 του πρώτου αγώνα δεν είναι και το καλύτερο αποτέλεσμα, όμως αύριο στο «Τάσος Μάρκου» θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν και να βρεθούν στους «4» του κυπέλλου.

Θα είναι εκτός πλάνου ο Χολτ που αποβλήθηκε στο ματς του περασμένου Σαββάτου, ενώ εκτός πλάνου είναι και ο τραυματίας Κουλς. Όπως ισχυρίζονται οι γαλάζιοι, ο Χολτ προκλήθηκε από τον Σωτηρίου, για να ακολουθήσει στη συνέχεια η γενική σύρραξη. Η ομάδα της Πάφου, εστιάζει την προσοχή της στον αγώνα με την Ένωση, ενώ στο πρωτάθλημα θα κάνουν πρεμιέρα στην β’ φάση την Κυριακή στο «Στέλιος Κυριακίδης», όπου θα αντιμετωπίσουν την Αλκή. Λόγω καρτών θα είναι εκτός πλάνου με τη Αλκή οι Νέμετς και Ράσιτς. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα (26/02) με τον Ζέλικο Κόπιτς, να καταστρώνει το πλάνο του.

Με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, η Ένωση βολεύεται με ισοπαλίες 0-0 ή 1-1. Σε επανάληψη του ίδιου αποτελέσματος (2-2), το παιχνίδι θα οδηγηθεί στην παράταση. Στην Πάφος FC πάντως είναι αποφασισμένοι να μπουν στον αγώνα για να κάνουν το διπλό στα ενενήντα λεπτά και να περάσουν στην επόμενη φάση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ