aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΈβαλε στο ταμείο της €220.000, στα σκαριά οι μετεγγραφές

Έβαλε στο ταμείο της €220.000, στα σκαριά οι μετεγγραφές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Πάφος ανακοίνωσε την πώληση του Γιενς Κουλς στη βελγική Έουπεν με ποσό ρεκόρ. Σύμφωνα με πληροφορίες η παφιακή ομάδα θα βάλει στο ταμείο της περίπου 220.000 ευρώ, ποσό ελαφρώς μεγαλύτερο από αυτό που πωλήθηκε ο Ζάντερ Σαντάνα στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Κουλς ήταν από τους βασικούς συντελεστές της περσινής πορείας και ήταν σίγουρο ότι με τις εμφανίσεις του θα προκαλούσε το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

Οι πολλές αποχωρήσεις από την ομάδα της Πάφου δεν προκαλούν ανησυχία, καθώς, όπως πληροφορούμαστε είναι στα σκαριά κάποιες κινήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση. Ο Ζέλικο Κόπιτς έχει ενημερωθεί για την πορεία των επαφών και πιθανόν εντός του προσεχούς τριημέρου να έχει μαζί του στην Πολωνία κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί. Την Κυριακή είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό της περιόδου με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Οι προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο, όπου προετοιμάζονται οι ποδοσφαιριστές συνεχίζονται και όλοι εκφράζουν τη βεβαιότητα πως με τις προσθήκες που θα ακολουθήσουν, η ομάδα της Πάφου θα έχει την ίδια με πέρσι καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ