aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΕτοιμάζει αλλαγές ο Πρέσλι

Ετοιμάζει αλλαγές ο Πρέσλι

Μετά και τη σημερινή προπόνηση θα αποφασίσει ο Στίβεν Πρέσλι με ποιους θα παρατάξει την Πάφος FC στο αυριανό παιχνίδι με τον Ερμή. Οι τελευταίες αγωνιστικές έφεραν αρκετή πίεση και ένταση και ο Σκωτσέζος προπονητής ετοιμάζει αλλαγές για να παρουσιαστεί φρέσκια η ομάδα του. Αυτό δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση πως οι βαθμοί δεν κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Αντίθετα, η παφιακή ομάδα χρειάζεται και άλλους βαθμούς για να είναι πιο άνετη και ήρεμη, ώστε να αφοσιωθεί στον θεσμό του κυπέλλου, που είναι πλέον ο μεγάλος της στόχος.

Η Πάφος FC άρχισε το περασμένο καλοκαίρι με πολλά προβλήματα, στην πορεία με δουλειά πήρε τα πάνω της, αλλά έκανε και κακά παιχνίδια, που έφεραν την απομάκρυνση του Έλσνερ. Η απόφαση για πρόσληψη του Πρέσλι και η απόκτηση του Μπεριγκόν, ενός εγνωσμένης αξίας επιθετικού, έφεραν την αλλαγή. Μαζί με τους υπόλοιπους, τον Μπρουλς, τον Ταραβέλ, τον Γιάνζα, τον Σικόρσκι και τους άλλους, η νεοφώτιστη ομάδα προχωρεί με επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ