aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΕρωτηματικό για Μπακαρί Σακό στην Πάφος FC

Ερωτηματικό για Μπακαρί Σακό στην Πάφος FC

Στην Πάφος FC, δεν κρύφτηκαν πίσω από τις λέξεις. Σε δημόσιες τοποθετήσεις τους, μεταξύ άλλων αναφέρουν πως ο προγραμματισμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη. Μεταξύ των αποφάσεων που θα κληθούν να πάρουν είναι και το μέλλον ορισμένων παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ. Ένας εξ αυτών είναι και ο Μπακαρί Σακό.

Ο Γαλλόφωνος επιθετικός από το Μάλι που είχε επιστρέψει πριν από το ποδοσφαιρικό lockdown στην Κύπρο (βρισκόταν στο εξωτερικό για θεραπεία μετά τον τραυματισμό του), δεν προσέφερε τα αναμενόμενα. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός πως είναι από τους υψηλά αμειβόμενους παίκτες, όχι μόνο στην Πάφος FC, αλλά και του κυπριακού πρωταθλήματος, καθιστά τη θέση του επισφαλή.

Ο Σακό έπαιξε για 3,5 σεζόν με την Κρίσταλ Πάλας στην Πρέμιερ Λιγκ μετρώντας 47 συμμετοχές και 5 γκολ, ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί για τρία χρόνια στη γαλλική Ligue 1 με τη Σεντ Ετιέν, καταγράφοντας 106 συμμετοχές, 12 γκολ και 13 ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ