aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΈριξαν εκ νέου «πυρά» σε ΑΕΚ-ΚΟΠ, ζήτησαν άμεσα μετεγγραφές

Έριξαν εκ νέου «πυρά» σε ΑΕΚ-ΚΟΠ, ζήτησαν άμεσα μετεγγραφές

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Πάφος FC, μετά το νικηφόρο ματς (1-0), με την Ομόνοια, ρίχνοντας εκ νέου «πυρά» σε ΑΕΚ και ΚΟΠ.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα και στον προπονητή μας για αυτή την τεράστια νίκη ψυχολογίας για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί και σας ευχαριστούμε για την χαρά που μας δώσατε. Εμείς από πλευράς δική μας, υποσχόμαστε συνεχής στήριξη σε όλα τα πέταλα της Κύπρου δίνοντας μαζί την μάχη για να κερδίσουμε το κατεστημένο και ότι βρεθεί μπροστά μας!

Μπράβο και στον κόσμο μας που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και στήριξε την ομάδα και ένα ακόμη μεγάλο μπράβο σε όσους κατέθεσαν τα λαρύγγια τους στα τσιμέντα. Καθήκον μας σαν οπαδοί αυτής της ιδέας που λέγετε Πάφος, είναι να την ακολουθούμε παντού. Οπόταν αδέλφια ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την άλλη βδομάδα στην Λευκωσία!

Υ.Γ.: Εδώ πούλησαν την Μακεδονία… Θα σκεφτούν εμάς εκεί στην ομοσπονδία;

Υ.Γ.2: Ζητάμε από την διοίκηση και τους επενδυτές μας, όπως προβούν άμεσα στις μετεγγραφικές κινήσεις (3) που απομένουν στις θέσεις κλειδιά εκεί που πονά η ομάδα!

Υ.Γ.3: Παφίτικες καληνύχτες στους ενστασηακούς εκεί στην σκάλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ