aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΈπλασαν… κ0υλ0υράκια Πάφος και Άρης! (video)

Έπλασαν… κ0υλ0υράκια Πάφος και Άρης! (video)

Στην «λευκή ισοπαλία» 0-0 έμειναν Πάφος FC και Άρης στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης». Ο Άρης δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις νίκες μετά την τελευταία επιτυχία επί του Εθνικού Άχνας στο Τσίρειο με 2-1, ενώ η ομάδα της Πάφου για δεύτερο σερί παιχνίδι μένει στην ισοπαλία και μάλιστα με το ίδιο σκορ, μιας και προηγήθηκε το 0-0 με την Ανόρθωση.

To εν λόγω αποτέλεσμα, άφησε περισσότερο ικανοποιημένο τον φιλοξενούμενο. Το μαρτυρά ο τρόπος που αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες και οι ευκαιρίες που δημιούργησαν. Άλλωστε, όταν ομάδα του βυθού παίρνει βαθμό στην έδρα της τρίτης στη βαθμολογία δεν μπορεί παρά να μένει ευχαριστημένη σε αντίθεση με τη γηπεδούχο.

Οι γαλάζιοι είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν να βρουν διαδρόμους για να φτάσουν στο τέρμα. Στο πρώτο ημίχρονο, όμως, δεν είχαν λύσεις μπροστά στην αντίπαλη περιοχή. Αντιθέτως, κινδύνεψαν δύο φορές πριν από την ανάπαυλα, όταν ο Κωνσταντίνος Πάγκαλος αστόχησε πρώτα με σουτ και έπειτα με κεφαλιά (27’, 28’).

Πιο αποφασιστικά αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Λούκα Έλσνερ στο δεύτερο ημίχρονο, άσκησαν ακόμη μεγαλύτερη πίεση και δημιούργησαν ευκαιρίες. Με μεγαλύτερη το κοντινό άστοχο σουτ του μοιραίου Βλάντισλαβς Γκάμποβς στο 74’. Ο Λετονός είδε 12 λεπτά προηγουμένως τον Ανδρέα Παχίπη να αποκρούει την μπάλα με το κεφάλι στη γραμμή, έπειτα από το σουτ που επιχείρησε. Μία σπουδαία απόκρουση πραγματοποίησε και ο Έντιν Νουρεντινόφσκι σε σουτ του Άντε Ρόγκουλιτς (58’), ενώ άστοχος αποδείχτηκε σε δύο περιπτώσεις και ο Αμπέλ Καμαρά (66’, 90’+3).

Ο Άρης αγωνίστηκε από το 87’ και έπειτα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα του Ανδρέα Μαμμίδη, για επικίνδυνο παίξιμο εις βάρος του Παναγιώτη Ζαχαρίου. Όπως γίνεται κατανοητό… το πούλμαν μεγάλωσε ακόμη περισσότερο μπροστά από την περιοχή του Νουρεντινόφσκι και το τελικό σφύριγμα έφερε ικανοποίηση στους Λεμεσιανούς.

*Η φωτογραφία επιλέχθηκε από την επίσημη σελίδα της Πάφος FC στο Facebook διότι η εταιρεία Savvides Press Sports Photographers με την οποία συνεργάζονται τα ΜΜΕ, δεν έστειλε φωτογράφο στο γήπεδο!

Πάφος FC (Λούκας Έλσνερ): Κόπριβετς, Όριτς, Ντομίνγκες, Πογιέτ (66′ Ζαχαρίου), Μοστεφά, Φυλακτού, Γιάνζα, Γκάμποφς, Μπρουλς, Ρόγκουλιτς (66′ Κοβαλένκο), Καμαρά.

Άρης (Γιάννης Χριστόπουλος): Νουρεντινόφσκι, Μουλόπουλος, Ευσταθίου, Χριστοφόρου, Παχίπης (80′ Νικολίτσα), Ντρομπάροφ, Πάγκαλος (66′ Ενγκολόκ), Μαμμίδης, Γιούσεφ (75′ Μαλεκκίδης), Ράντου, Αλέξε.

Σκόρερ: -/-.

Κίτρινες: Κοβαλένκο / Χριστοφόρου.

Αποβολές: 88’ Μαμμίδης (απευθείας κόκκινη).

Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης»

Διαιτητής: Λεόντιος Τράττου.

Α’ βοηθός: Χαράλαμπος Γεωργίου.

Β’ βοηθός: Δώρος Τούρος.

Τέταρτος: Νικόλας Νεοκλέους.

Παρατηρητής διαιτησίας: Ανδρέας Ξάνθου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ