aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Επιστροφή στις επιτυχίες»

«Επιστροφή στις επιτυχίες»

Με τον πιο πάνω τίτλο, η διοίκηση της Πάφου ενημερώνει για την προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τη Δόξα. Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και την επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου διεθνούς τουρνουά «Korantina Homes Cup», η παφιακή ομάδα επιστρέφει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα.

Εισιτήρια θα προπωλούνται στα ταμεία του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα. Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 17.30. Οι φίλαθλοι της Πάφος FC θα έχουν στη διάθεση τους την Δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι της Δόξας Κατωκοπιάς την Ανατολική.

Οι τιμές των  εισιτηρίων είναι 15 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό. Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Premium και VIP  θα εισέρχονται στο γήπεδο μονά από την κεντρική είσοδο του σταδίου.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Standard και Women, θα εισέρχονται στο γήπεδο μόνο από τις εισόδους 2 και 3, δεξιά και αριστερά της κεντρικής κερκίδας και δεν θα επιτρέπεται η διέλευση τους στη κεντρική κερκίδα. Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μόνο με μετρητά.

«Η ομάδα μας καλείται να αντιμετωπίσει τη Δόξα Κατωκοπιάς σε μία αναμέτρηση για τα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η παρουσία του Παφίτη φίλαθλου είναι επιβεβλημένη έτσι ώστε ο κόσμος της ομάδας μας να γίνει ο 12ος παίκτης ο οποίος θα ωθήσει τους ποδοσφαιριστές μας στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Για άλλη μία αγωνιστική μπορούμε όλοι μαζί ενωμένοι να γεμίσουμε το στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” δίνοντας το σύνθημα για ακόμη μια νίκη, η οποία θα είναι καθοριστική για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει από σήμερα Πέμπτη 16/11/2017 στο Οίκημα του Σωματείου μας “Pafos House”. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 20/11/2017 στις 19.00 στο Στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”», τονίζεται.

Ωράριο προπώλησης:

Πέμπτη 16/11 – 10.00-17.00

Παρασκευή 17/11 – 10.00-17.00

Σάββατο 18/11 – 10.00-17.00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ